/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +20 -2
    biliyorum ki sesinin bu kadar çok yüksek çıkması bir suçluluk pgibolojinin gereğidir. benim sesim bu kadar yüksek çıkmayacak, bunu da böyle bilesin!

    SiLMEYE gelince siz silmeyi çok iyi bilirsiniz!bu sözlüğe emek verenleri nasıl sildiğinizi, nasıl çaylak attığınızı çok iyi biliyorum. sözlüğünüzde adminlik yapmış olan iki kişinin bana önemli lafları vardır.admin olarak millete çaylak, silik atarken kendimi bir başka mutlu adlediyorum diyen adminleriniz vardır.ve bana sayılar veriyorsunuz. isim de veririm, merak edenleriniz vardır belki.şu zulme alkış tutanları da ayrıca kınıyorum. çünki,bu yazarları silenleri,bu yazarlara çaylak atanları, kalkıp da alkışlamak! öyle zannediyorum ki o da ayrı bir insanlık suçudur.

    Bakınız burada bir gerçeği bir kenara atamayız!Ben şurada çok entrynin ss'ini aldım.Ama bu entrylerin hepsini cevaplayacak fırsatım yok. Fakat,ben buradan sadece size iki söz söylicem!

    1-)inci Kuralları,6.maddesinde der ki;SiLMEYECEKSiN!

    burada silme var!

    2-)Bakın bu da çok enteresan,orginal behlul:inci barbarlığı, zalimliğin de çok ötesinde bir şeydir! bir ADMiN!

    bunun yanında, inci sözlükte, inanç altincisinde modluk görevini yapan ilahiyat fakültesi mezunu, (bkz: ilahiyatcipanpa),ingiliz gazetesi guardianda şunu söylüyor;inci, inci sözlük vasfını barbarlıkla kazandı.

    Size de çok teşekkür ediyorum sayın adminler, benim için de bundan böyle iNCi bitmiştir. daha inciye gelmem! bunu da böyle bilesiniz!
    ···
   tümünü göster