/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Aynen pampa
    ···
    1. 1.
      +2
      Helal et panpa.

      Panpa ben hep ailemin istedigi gibi cocuk oldum. Hep inek efendi sessiz sakindim ama gibtigimin pederine bi yaranamadim. Yillarca ders calistim tip kazandim. 1. Sınıfım kendime izin verdim bu sene fazla calismadim. 1 dersim kaldi eve gidince bin turlu laf yedim.

      Maddiyata onem verdim hep ailemin pintiligi yuzune. Malimim kiymetini kucuklugumden beri bildim. Hic oyle kirik doktugum bir sey olmamistir. 5 senelik laptopun bataryasinin omru bitti diyo oyle sey olur mu 15 20 sene dayaniyo o laptoplar. Amk sanki 20 sene once laptop vardi pekekent. Niye masraf cikariyomusum dişlerini yaptiracakmis ameliyat olacakmis beyfendi daha. Amk ayda gonderdikleri para da 300 lafini yapiyolar.

      Annemi severim ama o da cok hanim oglan yetiştirdi. Aslinda kadin icgudusu bunu gerektirdi. Allahtan cahil falan değildi anam benden cok kitap okur ama iste ana kuzusu olduk ciktik bu da hep idol baba ornegi olmadigindan aq. Adam gibi babam olaydi simdi hem hayatta basariliydim hem derslerim de.

      Edit: laptop 4. Senesini bitiriyor ama hala yepyenidir. Uniye züturdum diye hor kullandin bozdun diyo amk mali. Babndan nefret ederm beyler konuyu görünce dayanamadim yazdim. Acayip doluyum bu herife karsi. Baslik acsam anlatmasi 20 gun surer.
      ···
    2. 2.
      0
      BABANI gibEiYM PASiF huur OGLU
      ···
   tümünü göster