/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 576.
    +1 -9
    panpalarım ve amlı panpalarım , programı 4 telefonla aynı anda aradım düşürdüm açtılar kavga ettim rejidekilerle ulan niye bağlamıyosunuz hala diye beyefendi program akışında beklenmedik olaylar yaşandı dedi bana bende bağırıp çağırdım herneyse bugün olmazsa yarın kesin olur gibertme devam eder velakin ;

    Biz gibertmemizi yaptık bu olsaydı devamı olacaktı ama dediğimizi yaptık bunda bir defa hemfikir olalım. olmadı yarın arayıp karizmatik ciksi sesimle o studyoyu gibicem olursa gibertmenin devamı olacak ama size belirttiğimiz gibertmeyi biz yaptık arkadaslar. devamı yüksek ihtimal ile yarın gelecek başlığı takibe alın. amlı panpalarımızın am damarlarını yalar iyi günler iyi iftarlar dilerim efenim.

    edit : çüküleyen huur evlatlarına sesleniyorum ulan amk evlatları bilmiyorsunuz etmiyorsunuz ne kadar uğraştım ter attım haberiniz yok tabii oturduğunuz yerden sallıyorsunuz. çok uğraştım devamı gelecek dedim takibe alın yaptığım zaman hepinizin zütünde 20 cm çapında delik açıcam.

    edit 2 : ayrıca açın @1 i tekrar okuyun amk andavalları biz vaadettiğimizi yaptık ben extra güzellik yapacaktım o da yarın olacak gibikler kimseye troll attığımız yok.
    ···
   tümünü göster