/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +5
    yav bırak kardeşim adamlar yol yapıyo otoban yapı ulan hurriyetini gibtiğimin ak partilileri otobanı yapıyo huur cocugunun otabanda surecegi arabası yok dıbına kodumun devletinde sain doganamı otoban yapılıyo gibmisim otabanını yapmasın amk vergileri düşürsün zütünemi sokcan otobanı ara olmadıktan sonra
    ···
    1. 1.
      +1
      Ya kardeşim şu ülkede kaç kişinin arabası yok ? Olanların arabalararının modelleri ney ? Aile bazında baktığında %60 oranındaki ailelerin arabası var. Bu arabaların %70 gayet iyi arabalar. Sokağa çıkınca bak bi çevrene amk bunu da mı ben diyim. Otoban yapmasa da yapmıyor diyecektiniz. iyi bişey yapan insanları kötülemekten başka bi taka yaradığınız yok. Şurda burda gör oha muhaliflik varmış diye, sonra zütünü yırt. Vergiyi düşürsün nedir amk ya ? Fedakârlık diye bir şey duymadın mı hayatında ? Vatanın için para veriyorsun. Bu paranın hepsinin iyi şeyler için kullanılmadığını herkes biliyor.. Ama çoğunluğu devlete gidiyor. Hala oturduğunuz yerden bağırmaya devam edin. Biz geliştiririz ülkeyi.

      Ayrıca ülke %4 büyüyor aminakoyim boru mu lan ? %4 ! Hani 15-16 yıl önce enflasyonunun bir gecede %ebesinin dıbına yükseldiği güzel ülkem ekonomik olarak %4 büyüyor. Ama bizim aptal nankörler hala anlayamıyorlar !

      Neyse biz ne dersek diyelim havlamaya devam edeceksiniz, biliyorum. Kendimi yormaya gerek yok..
      ···
   tümünü göster