/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +4
    Devlet o kadar zengij degilse neden saray yaptırıyor bay huur evladi?
    Şimdi klagib koyun olarak itibar car curt diyip, ülkelerin gelişmişliğini binalarına oranlarsan ananın amina çaydanlık sokarım.
    ···
    1. 1.
      0
      devlet fetih gösterilerinede 63 milyon harcadı bunun nedeni ortadoğudaki yetkinliğini kaybetmemesi o kadar büyük saray yaptırıyorsa bunun sebebi ortadoğunun kilit noktası benim öylede..
      ···
    2. 2.
      +1
      Ya Allah için yorma adamı, hangi ortadoğu? Ortadoğu mu kaldi? Kalanlarda gibine mi takiyor bizi? Onuda geç cumhuriyet tarihinin dis politika serüveniyle bugünü karşılaştır. Ve eger gerçekten objektifsen o sarayin sözde elcilik odaları ile müslüman devletlerin gönderecegi elçileri vs. Uzun hikaye dostum araştır bul.
      ···
      1. 1.
        0
        aynen gibine takmıyor rusyanın uçağını düşüren TÜRK leri kim gibine takar suriyelilere kucak acan suriyede muhalefeti destekleyen türkmenlere en büyük desteği vererek kaybetmemesini sağlayan TÜRKiYE yi kim taksın gibine giblenmiyor ne demek gözünü seveyim ya azıcık mantık yetiyor
        ···
      2. 2.
        0
        Aynen aynen azcik mantık yetiyor. Evdeki hesabi carsiya uymayan zat sayesinde binlerce kisi geldi aç sefil halde sokaklarda sürünüyor kaçan avrupaya , avrupa ise 3 kuruş ile bizleri avutuyor. Şimdi başlarsın rusları şöyle giber böyle giberiz biraz gerçekçi olmaya daver ediyorum seni. Daha hava savunma sistemimiz yok bugün tek düğme ile gelen bir füzeyi avlamak icin f16 kaldiriacan vs vs. Sence böyle bir ortamda rusya ile düşman olmak, rus uçağını düşürmek bize ne kazandırdi? Kaldiki günümüz dünyasının 2 büyük devinin artık sicak savaşı kendi toprakları yerine nerlerde yaptığı, kimler maşao olarsk kullandığı bariz. Var artık sen düşün.
        ···
      3. 3.
        0
        rus uçağını düşürmek bize çok şey kaybettirdi bu konuda hem fikiriz tek kazandırdığı şey ortadoğuda bende varım demesi.
        suriye meselesindede suriyelilere kucak açmakta hedef TÜRKiYENiN ortadoğudaki etkinlğini kanıtlamaktır. çünkü bu sorumluluğu ancak büyük ülkeler alabilirdi. dediğim gibi henüz gelişmiş bir ülke değiliz f16 larla tabikide rusya gibi askeri yönden çok güçlü bir ülke ile savaşılmaz ama dediğim gibi ALAH ın izniyle yavaş yavaş ayağa kalkıyoruz o geçmişte verilen gibimsonik kararlar yüzünden bu halde oldugumuzu tekrar dile getiririm.
        ···
      4. 4.
        +1
        bende varım diyo 5 aydır sınırda uçak uçuramıyoruz amk türbeden kaçan bunlar degildi ya ortadoguda bizi gibleyenmi var oç seni. selahattin eyyübi reis çadırda kaldı kudüsü almadan sarayda oturamam diye. sultan süleyman küçücük topkapı sarayından 7 iklimde hüküm sürdü bu adam naptı söyle bakalım ? nereyi aldı yunanlara adaları kaptırdık amk yakında araplar isyan edecek 5 milyon arap var türkiyede. antepteyim ben çarsının yarısından cogu arap yemin edebilirim sana gel gör.ve bu araplara 10 milyar tl devlet harcama yaptı ne için ? abdnin gazıyla jet düşürdük rusyayla dost olmamız gerekirken müttefik abd ise pyd üniformasıyla cirit atıyo sınırda senin dostun abd degil rusyaya yakın olmak zaruridir köpek imamhatipli adam ülke yönetirse olacagı bu zaten dıs politikadan ne anlar bunlar anca çözüm süreci diye şehit verdirir millete baska ne gibe yarar bunlar
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster