/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +47 -4
    http://imgim.com/image/insan-7f4b-0fa6-acb4.png

    1.Kendini göstermeye çalışan insan
    Her taka atlar ben bilirim der. Bi tak bildiği yoktur. Her şeyi berbat eder. Tribünlere oynar sürekli, bi şey başarmış edası verir.

    2.Gıybet her türlü dedikodu
    Bunlar insanların yüzüne güler 5 dk sonra arkanızdan etmediği laf kalmazlar. Herkesle samimidir fakat kimseyi sevmez. Arkasından konuşmadığı insan yoktur. insanların aralarını bozarlar.

    3.Patavatsızlar
    Bunlar hangi ortamda ne konuşacaklarını bilmezler. Düşünmeden, konuşmak için konuşurlar.Laf olsun torba dolsun hesabı. insanların kırılıp kırılmayacağını hesaba katmadan ağzına geleni yapıştırılar.

    4.Menfaatçiler
    Sadece kendi çıkarını düşünür. Kimseye karşılıksız iyilik yapmaz eğer size bi iyilik yapıyorsa kesinlikle sonucunda sizden bir şey ister .Bi işin sonunda kendi çıkarı olmuyorsa asla elini oynatmaz.

    5.Yağcılar
    Genellikle lisede hocaların veya iş yerin de müdürlerin zütünü yalarlar. Mertebe yükseltmek birinin gözüne girmek için kişinin takunu dahi yerler.

    6.Yalancılar
    Sürekli yalan söylerler. Muhabbetlerde felan anlattığı her hikaye, olay, anı yalandır. zütünden uydurur. Bazen yalanlarını yakalarsınız fakat yüzüne vurmamak için susarsınız.

    7.Alaycı
    Herkesle alay eder. insanların fiziksel kusurlarını kullanır. Dört göz vb. Kendisine bunlar üzerinden şakalar yapılmasını kaldıramaz. Küser veya susar.

    8.Sürekli konuşan insanlar
    Yolda görür ,binada görür, bayram ziyaretinde ,misafirlikte sadece konuşur sürekli bi şey anlatır.Çenesi asla durmaz. Sizi konuşturmazlar bile. Bi süreden sonra başınız ağrımaya başlar ama kibarlıktan hala onu dinlemeye devam edersiniz.

    9.Beleşçiler
    Her şeyden otlanır özellikle sigara bunlar lisede kanka 1 milyon varmıyla başlar iş hayatında bi 10 luk verseneye kadar gider. Hepsi alırken valla yarın vercem der. Fakat alamassınız lazım olur istersiniz 1 milyonun lafını mı yapıyon diye dalga konusu yaparlar. Onlardan isteseniz türlü yalanlar uydurup bi şekilde parayı vermezler.

    10.Her ortamda farklı olanlar
    Bunlar erkek ortamında süper muhabbet kardeşim canım gardaşım gibisinden laflar fakat ortama bilimum her türlü kız gelince 360 derece döner ve sizi direk satar hatta kızlara hoş gözükmek için sizi küçük düşürücü hareketler veya sözlere dahi yönelebilir.

    Emeğe saygı beyler şukulayan elleriniz dert görmesin
    ···
   tümünü göster