/i/Spor

  1. 1.
    +84 -19
    önemli üst edit:skor tahminim bile geldi amk. (bkz: # http://www.incisozluk.com.tr/e/173079625/)

    Türkiye a milli takımımızın fark yiyeceği maçtır.(malesef... )

    Peki bu çıkarımda bulunmamın sebebi ne?
    En başta son hırvatistan maçındaki ezik ve ruhsuz oyun.
    bir ikincisi milli takımın compact bi takımı olmaması.top rakipte olur bir oyuncu pres yapar diğerleri yürür, hücuma çıkarsın iki kişi ileri çıkar, adam eskilten oyuncumuz yok adam geçemiyoruz, hepsini geç orijinal stoperimiz yok amk.biri mehmet topal, fenerbahçede orta saha oyuncusu, diğeri; hakan balta gs de sol bek ve sol bek ten bozma stoper ve daha birsürü neden.
    Ve birde demin ntv sporda fatih terimin açıklamalarını dinledim ki adamın yüzünden mağlubiyet okunuyor.aynı şekilde oyuncularında.hani yenecez, kendi oyunumuzu oynayacaz falan diyorlar ama hikaye hepsi hem hoca hem oyuncular biliyorki bugün ispanya bizi dağıtacak.

    ispanya teknşk direktörü vicente del bosque:"türkiye güçlü ama biz daha güçlüyüz.maçı kazanacağız."
    Fatih terim neden böyle şeyler diyemiyor diye hiç düşündünüz mü beyler.bi düşünün derim.

    Arda da çıkmış, bize destek olun dua edin diyor.ya kardeşim bu işler duayla muayla olmaz kusura bakma.siz çıkıp önce adam gibi oynayın biz ondan sonra dua edelim.bilmiyomusun olmayacak duaya amin denmeyeceğini??
    Önce oynayacaksın kardeşim.hırvatlar bizi duayla mı yendi şimdi?? Haahah güldürmeyin amk.adamlar çatur çutur oynadı.allahtan fark yemedik.
    Ardanın açıklaması talihsiz olmuş.

    Birde Zaten bizim milli takımız ne zaman bir taktikle, bir disiplinle oynadı ki ispanya gibi ekol bir takımı yenelim??

    Her zaman hurraaa hücumm, biz türküzz, biz bitti demeden bitmez gibi duygusal şeylerle sahaya çıktık.bu taktik tuttuğu zaman tamam biziz eyvallahta, yenildiğimizde kendimize toz kondurmuyoruz ne hikmetse.

    Şimdi ben hain, milli takım düşmanı ilan edileceğim ama gerçekler bunlar beyler.
    Bende isterdim hırvatları yenelim, ispanyayı dağıtalım çekleri sahaya gömelim, yenelim gruptan çıkalım, hatta şampiyon olup tüm avrupanın eline verelim ama, hangi gruptan çıkıyoruz, hangi kupayı alıyoruz??.yukarıda bahsettiğim gibi daha orijinal stoperimiz yok, üstelik santraforumuz da yok arkadaş.bi burak var oda formsuz, cenk ise buraların oyuncusu değil bence.

    Ve şimdi ortaya bir iddia atıyorum:
    Türkiye ispanyayı ne yenebilir ne de beraberlik alabilir.hatta en az 2 fark yiyerek yenilecek.eğer türkiye:

    -yenerse
    -berabere kalırsa
    -veya tek farkla mağlup olursa

    1)resimde gördüğünüz ıphone 4 şarj aletimin usb kablosunun bir ucunu zütüme, bir ucunu telefonuma sokar buraya caps atarım
    2)kendimi sildiririm.
    Eğer yukardaki 3 ihtimalden biri gerçekleşirse kendimi bu başlıkta ifşa edeceğim.ve ifşa silik sebebi olduğu için beni silecekler.

    Ve düşünce ve iddalarımın sonuna kadar arkasındayım.maç akşam 23.50 gibi sonuçlanacak.o saate bende burda olacağım ve haklı çıkanda ben olacağım.kimse kusura bakmasında bu milli takımdan bişey olmaz arkadaşşş!!!
    Akşama görüşürüz, hadi eyvallah!!
    ···
   tümünü göster