1. 51.
    +1 -1
    gibtir git amın oğlu ben neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilecek yaştayım sen gibtir git dağ binlerine kardeşim demeye devam et.

    bi de amın oğlu demişki birinci cihan harbinde kürtler savasmadımı??

    evet savastı gibe gibe hatta büyük yazayım gibE gibE savastı ama neden ? bi düşün diyecem ama o taşşağın kadar olmayan beynini yormak istemiyorum. amın oğlu huur cocugu ermenisi gelmiş kuzeyden rusyası gelmiş. fransızı ingilizi sarmış dört bi tarafımızı bi zahmet BiR ZAHMET ayıp olmayacaksa ülke bütünlüğünü gibtir ettim kendi canlarını korumak için savaşsınlar onuda yapsınlar dıbına koyayım ya bi zahmet ayıp olmassa düşmana 2 kurşun sıksınlar tanzimata kadar yapmadıklarını düşman kapıya dayanınca yapsınlar Türk'ün kanı avrupada sebil gibi akarken adam dıbını zütünü sermiş bi eşşeğini bi yengesini gibiyor amk.

    Edit1: senin okuyup yorumladığın tarihin ben dıbına koyayım

    Edit2: bakın panpalar bu arkadaş gayet iyi niyetli olarak birlik olalım beraber olalım falan fıstık yazmış eyvallah! ama askerin diyarbakırdan çıkarken yuhalanmasını siz izlemediniz mi ? izlemediniz mi o küfürleri duymadınız mı ? yoksa gözleriniz kör, kulaklarınız işitmez mi oldu ? Adamlar kendileri diyor biz kardeş değiliz biz etle tırnak değiliz ya anlayın amın koyayım ya adamlar istemiyor

    tarihten gelen ezilmişlik ve hor görülmüş 3. sınıf olarak kalmıs bi toplulugun bizim yanımızda durmasını beklemeniz en büyük ahmaklıtır.
    ···
   tümünü göster