/i/Teknoloji

  1. 1.
    -1
    http://bestandroidapps.co...5/10/apple-vs-android.png

    Oncelikle aklinizdan tum isletim sistemlerinin kendine gore artilari ve eksileri oldugunu unutmayalim.Telefon alicak insanlarda genelde 4 tip oluyor;

    1. Tip;
    Parasi yoktur, ama teknolojiden geri kalmalda istemiyenler.
    Bu arkadaslarin iphone dan kesinlikle uzak durmalari lazim, simdi diceksiniz lan yarak madem parasi yok zaten nasi alsin. indirimden,2. elden gidip 3gs,4,4s almaya kalkmasinlar diye soyluyorum. Herneyse bu tip arkadaslarin samsung, asus veya nexus almalarini oneririm. Ucuzdurlar,performanslari iyidir.

    2.Tip;
    Parasi vardir ama kararsizdir.
    Bu tip arkadaslarinda ihtiyaclarina gore bisey almalari gerekiyo. Mesela yazilimci bi adamin gidip ios almasi cok mantiksiz olur dimi? Bu tip arkadaslar eger hiz,performans, gibildigimda degistiririm zaten dusuncesi ve virus riski olmadan cihazlarini kullanmak istiyolarsa ios almalidirlar. Yok ben oyle hemen degistirmem ama hiz performansda isterim diyolarsa android amiral gemilerinden yada nexus serisinden cihazlar alirlar sorunlari cozulur(Samsung haric onda belli bi yerden sonra performansiniz catur cutur duser bunu icinde custom rom yuklersiniz cihaza rahatlatirsiniz cihazi)

    3.Tip;
    Abi iphone ama simdi bu diyenler.
    Bu yaraklarin teknoloji hakkinda hic bir fikri yoktur ve telefonu sadece hava atmak icin kullanmak isterler. %99,9 u Berkcan veya Pelinsu dur. Kalanida Apple hayranidir.

    4.Tip;
    Teknolojiden zerre anlamayip iphone alicak parasi olmiyanlar.
    Gidin Samsung alin yine bi tak yapamicaniz ama en azindan diger markalardan ucuz. Gidip dukkanlardaki adamlarin sozune uyup teknosa preo,vodafone smart,turkcell t serisi gibi yarak kurek telefonlarda almayin max performanslarini ilk hafta verip 3310 a donuyolar

    Sorulari olan panpalarim ozelden mesaj atabilirler elimden geldigince cevaplamaya calisirim

    Edit: imla biraz bozuk olabilir mobildeyim
    ···
   tümünü göster