/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +76 -32
    Subjektif , objektif, perspektif vs ne açıdan bakarsanız bakın, açık ve net taraftardır.

    1)taraftar her zaman haklıdır.
    Ana ve altın kural bu arkadaşım. taraftar haksızken bile haklıdır. neden biliyormusun? Çünkü taraftar varsa futbol var. taraftar olmasın bakalım 22 adam ve hakemler o sahada ne halt yiyecek?

    2)teknik direktör maaşı ve oyuncu primleri.
    Fatih terim milli takımlar teknik direktörleri arasında en çok kazanan 3. Hoca. oyuncularda yüzbinlerce dolar prim alıyor.
    Hem hoca hem oyuncular kusura bakmasın ama aldıkları bu paranın hakkını verecekler.bu paralar bizim cebimizden çıkıyor kardeşim.
    1.300 liraya çalışan adamın cebinden çıkıyor. emekçinin işçinin fakirin fukaranın cebinden çıkıyor.

    Sizde adam gibi çıkıp top oyanayacaksınız, koşacaksınız, mücadele edeceksiniz, yeniliyosan bile o forma sırıl sıklam olacak arkadaşım. hocada oyuncularda boşa laga luga yapmasın. şuan turnuvada bir maçta en çok gol yiyen takım olduk amk. allahtan adamlar ikinci yarı kasmadı kassaydı bu maç yoksa 6-0 lara giderdi.

    3)teknik direktörün yanlış tercihleri.
    Fatih hocaya saygım sonsuz, başarıları île gururlanırım ama yaptığı iş değil.bal ligi hocası böyle hata yapmaz kardeşim. aylarca kadro dışı kalmış caner, formsuz gökan gönülü, ozanı oynatmayacaksın ey hocam. bizim stoperimiz mi yokta orta saha mehmet topalı ve sağ bek hakan baltayı stoper oynatıyorsun.bu nasıl mantıktır??? Birde diyorki ardadan vazgeçmem, haaa sen barcelonada yedek oturan, formsuz ardadan vazgeçemezsen, oyuncu kötü oynadığında ıslıklanır böyle işte.

    4)tribünlerin takımı ıslıklaması yuhlaması.
    Bakın, dünyada ister kulüp ister ülke takımı olsun, her takımın taraftarla olan iyi ilişkisi başarıya endekslidir. başarı yoksa iyi ilişkide olmaz. bunun istisnası yoktur. çünkü taraftar başarıya hep açtır.e sen turnuvada başarısız olursan nolur? Islıklanır yuhalanırsın, bunu doğal karşılayacaksın. üstelik birde top bile oynamıyorsun. ruhsuz ve ezik bir oyun oynuyor milli takım.eee ne bekliyorsun kardeş? En büyük türkiye, şampiyon türkiye, helal size mi desin ne desin??
    Ardada ıslığa tepki verip tribünle münakaşa ediyor? Etmeyceksin. ergence bir hareketti.sen doğru düzgün oynasan kimse yuhalamaz zaten akıllı ol!!!

    5)tüm spor programlarının milli takıma arka çıkması.
    Ne alaka dediğinizi duyar gibiyim ama buda tarftarın haklı olduğunu gösterir.a sprdan ntv spora, trt spordan beyaz tv ye kadar tüm spor progrmaları ve yorumcuları milli takıma arka çıkıyor.bu iş organizeli beyler. birileri yönlendiriyor. amaçta kaos oluşmasın, bir nebze sakinleşelim. bunu görmek zor değil kardeşim. şuan kimse kusura bakmasın ama ne sakin ne sağduyulu olabilirm ben şahsen.
    birde çeklere son maçta yenilelim
    Hele birde fark yiyelim o zaman görürüz bakın ne oluyor?

    Tüm bunları göz önüne aldığımda kimse bana ne fatih terimi, ne oyuncuları savunmasın kardeşim. yapamıyosan topla valizini git.8 yıl aradan sonra katıldığımız turnuvada turnuvanın en iyi taraftarının, en kötü takıma ve en kötü sonuçlara sahip olması hak mı reva mıııı???
    Gidin ötede oyanayın allahınızı severseniz. ramazan ramazan ağzımı bozacağım şimdi boş yere. allahınızdan bulun emiii??
    ···
   tümünü göster