/i/Tespit

  1. 1.
    +135 -63
    merhaba panpalar.
    aklima muthis para kirilabilecek cilgin bir proje geldi. biliyorsunuz genc erkeklerimiz ve kizlarimiz abaza. bir araya gelip cima eyliyemiyorlar. bir araya gelseler de kizlar bekaret korkusuyla iliskiye girmiyor.

    ama bircok erkek blowjob yaptirmayi, bircok bayan da blowjob yapmayi cok seviyor ve istiyor. iste bu iki kitleyi bir araya getirecegiz.

    sehrin merkezinde islek yerlere buyuk gloryhole kabinleri yapacagiz. kizlar ve erkekler buraya girip belli bir ucret karsiliginda iceri girecek. ferre kategorilerinden gloryhole kategorisini biliyorsunuzdur. erkekle kiz arasinda bir paravan var, arada penisin girebilecegi boyutta bir delik var. erkek penisi bu delikten sokacak, oteki taraftaki bayan saxosunu yapacak. bu iki kisi birbirini hic gormeyecek. isini gordukten sonra dus alip rahatlamis bir sekilde cikabilecekler.

    nasil fikir?

    edit: ana baci muhabbeti yapan picler boyle birsey acilsa ilk musteri olacak olanlardir amk. devlet kerane isletiyor hanginizin annesi orda calisiyor o. cocugu.
    ayrica ya saxo ceken 60 yasinda kariysa ya da gayse diyenler olmus. zaten olayin heyecani da biraz burda. kimin yaptigini bilmiyorsun, zevk almaya bakiyorsun. saxo iyi cekilirse cekeni de gormediginden onemi yok.
    ···
   tümünü göster