/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +30 -5
    Sözlüğe büyük katkılar sağlamış ya da hiçbir halta yaramamış bir sürü hesap var silik yemiş, çaylak yemiş. Kimileri haksız, gereksiz hatta keyfi..

    Belli çerçeveler içinde* bu silik ve çaylakların açılması için yağdırın entryleri. Biliyorum aranızda çok yazar var hesabı silik yemiş başka hesapla geri gelmiş ama bunu yediremeyip kendini gizlemiş. Neden asıl hesabını geri almayasın?

    Yazar alımları açılmış zaten nüfusumuz çorum nüfusunu 2ye katlamış, neden eski güzel yazarlar affedilmesin..

    inci sözlük gibi bir akım için bu bir milat olabilir, sosyal medyada büyük olay olur. Android namık olayındaki gibi yüksek şukular, entrylerle duyuralım sesimizi inciye..

    • : 1- pkk sempatizanları.
    2- atatürk, islam gibi değerlere hakaret edenler.
    3- inci sözlüğe saldırıda bulunanlar.

    Not: Sözlük içinde sözlük kurmaya çalışan bir grup kardeşimiz varmış, saçmalamasınlar. inci sözlük tektir, tüm yazarlarındır..

    Edit: Başlığa gelip deateklemeyen arkadaşlar, googlea girin " inci " inci deri çıkıyo.. ekşinin altında eziliyoruz çoğu mecrada ne yazık ki. Serkan inci iyi niyetle sözlüğü halka açmak istedi belki ama ters tepti, iyice içimize kapandık.

    Bu sözlüğü hareketlendirmek için bi adım bu, eski yazarları geri getirmek değil sadece.. Bu hareketi Serkan inci görsün önce, sonrası gelecek emin olun..

    BAŞLIK TRENDDEN ALINDI YAZIK VALLA YAZIK. SÖZLÜĞÜN iYiLiĞiNi iSTiYORUZ ANLAYIN ARTIK..
    ···
   tümünü göster