/i/Tespit

  1. 1.
    +12
    Şu cümleleri okurken yazan kişinin nasıl kendini anlatamadığının farkında mısınız? Okurken onun adına utanıyor musunuz? Okurken onun için acıma duygusu duymuyor musunuz? Şahsen ben farkındayım; utanıyorum; duyuyorum. Peki köküne inelim, önüncü kardeşlerimizin böyle aptalca yazmalarının sebebi ne?
    Benim nacizane fikrime göre trendi okuyorlar tutan başlıkları görüyorlar daha olgunlaşmamış beyinleriyle kafalarında kurdukları diğer sürümlerini yazmaya çalışıyorlar ve sonuç bu. Sen bir önüncüsün senin yaşın(hepiniz için söylemiyorum 10. nesil kardeşlerim ama kabul edelim çoğunuzun yaşı gerçekten küçük) en fazla 15. Senin yazımsal gelişim edinmen için sözlükteki trend olmuş başlıkları değil raflığında duran kitapları okuman gerek. Aksi takdirde böyle insanların okurken senin yerine utanacağı başlıklar yazmaya mahkumsun.
    Bu günden itibaren bütün önüncü kardeşlerimizi kitap okumaya davet ediyorum. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, ve 9. yazarlar evlerinde fazladan bulunan kitapları önüncü kardeşlerimize gönderirse ve okuyanlar kendi aralarında takaslarsa çok güzel bir sistem olmuş olur.
    ···
   tümünü göster