/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +76 -16
    merhabe berler ben ercan hemen hikayeye geçiyorum.

    bitane potansiyel huur çocuğu arkadaşım var adı ali olsun

    geçenlerde 1k idda tutturdum sonra pişman oldum haram paradan hayır gelmez diye yememeye karar verdim aliyede vermedim benim yüzümden günaha girmesin diye.
    zaten içinde patlamaya hazır bir huur çocuğu vardı. buda bahane oldu.
    bu ali binlikte mastır yapmış 3-5 arkadaşınında desteğiyle beni rezil etmek için plan hazırlamışlar. Neyseki içlerinden birinin bana 50 lira borcu vardıda zütü kurtardık.Bu borcu olan bin ercan sana önemli birşey söylicem ama borcumu silmezsen söylemem dedi bende çok merak ettim tamam lan borcunun 20 lirasını sildim söyle dedim oda yok hepsini sil falan desede sonunda anlaştık bana herşeyi anlattı bin.
    ben hergün okulun spor salonunda spor yapar ağırlık falan çalışırdım buda geldi ercan banada öğret spor yapmayı falan dedi tamam dedim,
    ertesi gün spora beraber gittik biraz çalıştıktan sonra terledik falan bi kaç tane kız geldi alide ercan leş gibi kokuyorum sende parfüm varmıydı bende alaycı bi şekilde hey yavrum hey deyip verdim eşyalarımı koyduğum dolabın anahtarını.
    herşey alinin bin arkadaşının anlattığı gibi gelişiyordu neyse bu bir süre sonra geri geldi o arada telefonun zil sesini ferre yapmış bin.
    neyse derse girdik ben klagib hep en arkaya otururum çaktırmadan benim teli bunu çantasına koydum aramasını bekliyorum, bunun bin arkadaşlarıda durumu birbirlerine anlatmış hepsi benim yanımda anırmaya hazırlanıyor.
    neyse dersin ortalarına doğru telefonu eline aldı arkaya son bi bakış attı yanıda ki kızlarla boş bi şekilde gülüştükten sonra beni aradı.
    ama oda ne dıbına köklediğimin çocuğunun çantasından aggghhh uhhhh yeeeeaahhh uhu hu huuhu uhu uh uh u uuuu uhh seslernden sonra herkes buna bakıp kahkağa atmaya başladı. bizde bunun yavşak arkadaşlarıyla beraber arkada anırırcasına gülüyorduk.
    ali telefonu çıkardı benim değil falan desede o hengamede kimse duymamıştı hocada erkekti o mal bile gülmüştü buna. o günden sonra bana hep bi saygı duymuşdur.
    ···
   tümünü göster