/i/Telefonlar

  1. 1.
    +8 -1
    Evet beyler omersitos olarak sizlerle tekrardan telefon kıyaslaması için buradayım.

    Son zamanlarda S7 iyidir 6S iyidir tarzı kavgalar çıktı , insanlar sizi yanlış yönlendirmesin , buyrun her şeye tarafsız bir gözle bakalım.

    Artık bu işin her yıl kıyaslamasını yapan Antutu'nun sonuçlarına göre;
    1. sırada Snapdragon işlemcili cihazlar var , yani kısaca özetlersek LG G5 - Lumia 950&950XL - Lenovo - Xiaomi - S7&S7 Edge vs. liste uzar gider , bunlar en tanınmışları.

    2.Sırada ise Apple'ın kendi ürettiği A işlemcisi var , yani sadece Iphone'larda kullanılan işlemci.

    3.Sırada Samsung'un ürettiği Exynos işlemci , geçen sene S6'da bu işlemciyi kullanmıştı ancak bu sene Snapdragon tercih etti.

    ---Küçük bir not olarak belirteyim geçen sene Exynos işlemci Apple'ın işlemcisinden daha iyiydi. Daha güçlüydü. Buda Antutu'nun test sonuçlarında yer alıyor.

    Yani Snapdragon kullanan her telefon 1 adım öndedir. Fanboyluğun lüzumu yok , S7 Edge bir tık da olsa 6S'den üstündür.

    Ancak şu tarz sorunlarda baş gösteriyor. Iphone kullanırken ısınma sorunu yaşamasanız bile S7&S7 Edge'de bu sorun kendini gösterecektir. Buda işlemciyle alakalı bir sorun.

    Eğer banane işlemcisinden kardeşim diyorsanız da o sizin bileceğiniz bir şey , en çok beğendiğiniz işletim sistemi ne ise onu kullanırsınız. Mesela ben hala Windows Phone kullanıcısıyım.

    Özet:S7 Edge'in işlemcisi 6S'in işlemcisinden üstündür , performans farkı gösterir. Ancak S7/S7 Edge'de ısınma sorunu yaşayabilirsiniz. Sıcaklık şarj ömrünü tetikleyen unsurlardan biridir. Hele ki yaz günlerinde.
    ···
   tümünü göster