/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +7 -1
    şu dıbına koyduğumun çocuklarına bu bilgileri hangi huur çocuğu veriyor?
    ···
    1. 1.
      -1
      Amk evladı bu bilgileri daha önce hiç duymadım deme giberim yalanını
      ···
      1. 1.
        0
        ne hiç duymaması ne yalanı amk çocuğu seni?
        tacizci hocalardan (yani babanızdan, dedenizden) duyup duyup gelip buralara yazıyorsunuz, soyu bozuk köpekler.
        ···
      2. 2.
        -1
        Amk aptalı istediğin kadar araştır Kuran dada ayetler var huriler hakkında soyut olarakmı somut olarakmı tefsiri var bilmiyorum ama sen sığ düşünceli bir insansın burda dine hakaret etmiyorum evet senin gibi salaklar entryi okumadan sadece başlığa bakarak cevap verirse hakaret ediyomuşum gibi gözükebilir ama bunu salak bi üslupla birde ana bacı katarak söylemesen sadece aklımda bi soru olduğunu anlatırdım şimdi karar ver hangimiz daha cahiliz
        ···
      3. 3.
        -1
        ulan gerizekalı, ben seninle sidik mi yarıştırıyorum? velet.
        hurilerin olayı cinsel arzu muhabbeti değil. bunu 789358357485683478 kez açıklamamıza rağmen hala böyle istismara yöneliyorsan, bu salak fikirlerle bizi köşeye sıkıştırabileceğini sanıyorsan, gerizekalı huur çocuğunun tekisindir. bir de tek derdi "cahilsin" - "cahil değilsin" olmuş amk evladının. kalk gibtir git şurdan gözüme gözükme.
        ···
      4. 4.
        0
        Adam haklı, saçma sapan hocalardan duyup geliyorsunuz. Huriler ve gılmanlar sadece hizmet edicek, kuranda sadece hizmet diyor. Çünkü huriler de gılmanlar da daha yeni ergenliğe girmiş kişiler olacak ve insanlar da 30 yaşlarında falan olacak. Yani şerefsiz bir pid0fili değilsen hurilerle o tarz şeyler düşünemezsin. Ki böyle bi düşüncesi olanın da cennette ne işi olur? Ayrıca dünyada evli olanlar orada da evli olacak, herkese karısı kat kat daha güzelmiş gibi görünecek. Evli olmayanlar da orada ruh eşini bulup evlenecek bu kadar basit.
        ···
      5. 5.
        0
        hayır kardeşim, sen ne istersen odur, burada günah olanlar ile sorumlu değil kimse cennette. cennette günah olmayacak yani, haram bir şey olmayacak, olan her şey helal olacak. bunlar öyle bir anlatıyor ki, sanki cennette hurilerle zina yapılacakmış gibi.

        ayrıca baksınlar şuna da; http://www.canertaslaman....nsellik-ve-huri-meselesi/

        daha bunlardan haberi olmadan gelip burda sapık sapık istismar peşinde koşuyor adi köpekler.

        al hatta başka kaynak da vereyim; http://www.sorularlaislam...-bilgi-verir-misiniz.html

        al bu da huri ayetlerinin hepsi, topu topu 4 tane; http://meal.ihya.org/kura...i-ile-ilgili-ayetler.html
        ···
      6. 6.
        0
        Lan çocuk kendin diyosun günah olmıcak haram diye bir şey olmıcak diye sonra hurilerle zina cümlesini kuruyosun zinada denen şeyde haram demekki oda olmıcak kendi tezini kendin çürütüyosun amk çocuğu. Ben entryimdede oo hurilerrr gibeceemmm hepsinin dıbınakoyacam diye bir şey demedim konuyu nerden nereye çekiyosunuz amk
        ···
      7. 7.
        0
        lan sığır, haram diye bir şey olmayacak demek, ne yaparsan yap haram olmayacak demek değil.
        orada şirk koşanlar, zina edenler vb. olmayacak, cennet ehli zaten günah yapmayacaklardan olacak.
        hurilere cinsel obje gözüyle bakacak birinin cennette ne işi var?
        sapık hocalar huriler orada onların ciks kölesi olacak zannediyor, insanlara da böyle anlatıyorlar, halbuki o kafayla zaten cennete giremeyecek onlar.
        yalnızca Allah rızası üzere olanlar cennete girebilir, Allah rızası için yapmayıp, ahireti bir yatırım olarak düşünenlerin sonu iyi değil.
        ayetlerde huriler için "göğüsleri tomurcuklanmış" buyurulmasının sebebi, belli bir olgunluğa gelmiş olduğunu, akıl baliğ olduğunu bildirmesidir.
        o huriler belki de dünyada Allah rızası üzere yaşamış ama gerçek nasiplerini bulamamış kadınlar olacak, orada yeniden yaratılacağımız için de el sürülmemiş olacak bu huriler veya dilberler.

        bu söylediğim kesin bir şey değil, ama aksi de kanıtlanamaz.
        bilip bilmeden, sapık hocalardan vb. aldığınız kulaktan dolma bilgilerle Allah'ın dinini eleştirmeye kalkıyorsunuz, istismar ediyorsunuz.

        Allah'ın var olduğunu kabul edip de, adaletsiz olduğunu iddia edemezsin. Bu zaten başlı başına çürük bir tespit olur.
        Allah'a inanmıyorsan da, "senin dinin sana, benim dinim bana" tutumuyla karşılaşırsın. sanki her şeyi biliyormuş gibi bir kibirle çıkıyorsunuz ortaya, süt dişleri çıkmamış ergenleri dinden çevirmek için mantıksızlıklar, çelişkiler kurguluyorsunuz. buna da otomatik olarak sinirleniyorum ben.
        çünkü şereften onurdan eser yok bu davranışta, düpedüz iyiliği emreden dinimi, ahlakımı, kalbimin en değerli yerinde taşıdığım Peygamberimi (s.a.v.) istismarlarınız ile yalancı çıkartıp kötü göstermeye çalışıyorsunuz.

        sonra sinirlenince de "müslümanlar hemen sinirleniyor, küfür ediyor" diyorsunuz. ben gelip de ortalık yerde senin dürüst ve namuslu baban ile ilgili "bu adam dolandırıcı, ahlaksız bir adam" gibi bir şeyler söylesem bile çıldırırsın, sen geliyorsun, benim Peygamberime, en kıymetlime iftira atıyorsun. tabi ki de sinirlenirim, tamam sinirlenmek belki yanlış ama biz de insanız, olağan şeyler bunlar.
        ···
      8. 8.
        0
        Oğlum benimki sadece bir soruydu sen nasıl bir paronayaksın Allah ada inanıyorum peygamberede. Kimseyide dinden falan saptırmaya çalıştığım yok. Sadece aklıma takılan bir soruyu anlatarak sordum tespit yapmayada çalışmadım. Bu yüzden dedim sana sadece başlığa bakarak yorum yapıyosun diye evet sadece başlığa bakarsan dine hakaret edilmiş gibi duruyo bende sonradan farkettim ama sizin olayı milleti dinden saptırmaya peygamber e iftira atmaya getirceğinizi tahmin bile etmedim ne diyim yolun açık olsun birader
        ···
      9. 9.
        0
        Bu aradada hak din islamiyeti Allah ı peygamberi küfrederek savunmanda ayrı bi ironi

        Edit: ve şöylede bir şey var senin davranışın benim davranışımdan çok daha fazla insanı dinden saptırır. Küfürle hakaretle savunulan bir dine kim mensup olmak ister. Ben anlayışla karşıladım ama senin tabirinle süt dişi çıkmamış veletler senin davranışı görünce emin ol dine daha çok bağlanmaz aksine koparlar.
        ···
      10. diğerleri 7
   tümünü göster