/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1 -3
    evet beyler hepimiz reddediliyoruz herhangi bir sebepten dolayı peki ama neden?

    çok mu tipsizsiniz ? çok mu fakirsiniz? hayır amk! kendimden ve birkaç arkadaşımdan yola çıkarak söylüyorumki başımıza ne geliyorsa zamanında kırdığımız kalplerden hiç bakmadan reddettiğimiz insanlardan veya aynı anda birden fazla kıza yürümeye çalışmaktan geliyor.

    yalan mı beyler? bi düşünün bakalım. biz çok mu temiziz ki kızın teki postayı koyduğunda ağlıyoruz ? ha yanlış anlamayın aldatmak gibi bir huur çocukluğundan bahsetmiyorum onu yapan varsa gibtirsin gitsin buradan onla işimiz yok. neyse hafızayı yokladınız mı? ben yokladım...

    benden hoşlanan bir kız vardı bilmiyordum kim olduğunu bir arkadaş gelip demişti bir arkadaşım senden hoşlanıyor diye ben de sevgilim var diye kim olduğunu bile öğrenmemiştim. gerçi bunda yanlış bir şey yok ama sonuç olarak kız üzülmüştür. bu olaydan bir sene sonra aynı şey benim başıma geldi kız kim olduğumu bilmeden reddetti beni . bunun gibi bir sürü örnek var kendimden verebileceğim ama uzatmaya gerek yok.

    sonuç olarak sizi seveni üzmeyin kırmayın . herkes sevdiğine koşsa şu memlekette mutsuz insan kalmaz amk! ama kimse kendisini seveni önemsemiyor giblemiyor nasıl olsa cepte diye bakılıyor. herkes başkasını seviyor sevdiğide bir başkasını bu böyle sonsuza kadar gidiyor. evet beyler herkes arkasına baksın ve kendisini seveni görsün artık .
    ···
   tümünü göster