/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +946 -289
    1. Sene 2003 askerimin başına çuval geçittirdiği için. Emir verse ne çuval ne asker kalırdı.

    2. Sene 2006 yüz yılda bir verilen Yahudi ödülünü alan ilk Türk oldugu için. ( ne güzel işte diyen varsa bu ödüle gibtirsin gitsin intihar etsin aldıgı nefes zarar mk)

    3. Sene 2005 israil Nato alımında veto etmediği için. Keza o sıralar Filistinle savaş halindeydi.Ona rağmen.

    4. Sene 2008 başlayan 2011 de iran- dogal gaz ant. Bir insan kansız olurdu bu kadar mı olur lan. iran yetkilerinin açıklaması: Bu ant. imzalamak vatan hainliğidir resmen bunu nasıl geçireceksiniz bakanlıktan.

    Ve şaşırdık mı geçti. Şu an tahkim davası var iranla.

    5. Sene 2010 Filistin yardım gemisi: Ne laflar edildi bilirsiniz lakin herşey laftı. Adam peynir gemisini yürüttü ne diyim size.

    6. Sene 2010 Nükleer santral palavrası: Size sadece şunu sormak istiyorum. Dünyanın en değerli boru bile işleyemez iken nasıl uranyumı işleyipte kullanacak bunlar.

    7. Siz bu kadar kıt beyinlisiniz: Kilis'e düşen füzeleri bile durduramazken Nükleer santral nasıl korunacak.

    Hiç düşündünüz mü. Korur korur merak etmen ama ne veririz karşılığında bilmem.

    8. Sene 2010. O sene sınava girmiştim hakkımı helal etmiyorum çalanlara. Kpss ve lys soruları çalındı yakın kişilerle dağıtıldı. O zaman da aynısını dedik lakin yok tesadüf yok şöyle diye hepinizi uyutular.

    9. Sene 2010: Kimlik bilgileri çalındı. Bu sene değil 2010'da da çalınmıştı. Ama adalet bakanının yeni aklıma geldi soruşturma açmak.

    10. Sene 2013 Gülen, Rte savaşı: ilk o zamanlar alev aldı. Kpss Çalıntı olayı nasıl çıktı sanıyorsunuz. Görev yerleri değiştirilenler, görevden alınanlar neden belli.

    11. Sene 2014. Cumhuriyet sarayı. 1000 odalı saray. Ya tabiki ihtişamlı olacak lakin sen Bizans gibi keyfine düşkün olacagına Fatih gibi Topkapı sarayı gibi kurup güveniligini düşünsene. Şunu demek istiyorum o kadar ihtişamlı olacagına o parayla iş imkanı sağlasana. O kadar üniv mezunu işsiz. Ha pardon çok gelişmiştik dimi gerekli saray.

    12. Sene 2014 Ayakkabı kutusu ve tapeler: Lan o geride bıraktığı parayı bizim olsa diye hangimiz hayal kurmadık. Adamların umursamadığı parayı biz hayalimizde bile fazla görüp makul olduk. Lafa gerek yok fazla.

    Edit: kısa kısa deginicem liste o kadar uzun ki elimden geldigince kısa deginicem.

    13. IMF borcumuz yok evet dogru. Ama neden başka bankalara olan borcumuzdan bahsetmiyor işine gelmiyor.

    14. Oo ilk defa Rusya uçağını düşüren adam, Rusya ya kafa tutan adam. Lan Suriye'de bizim uçak düşürülürken nerdeydiniz. işinizemi gelmiyordu.

    Sorarım size siz düşman olduğunuz, arası bozuk oldugu birinden alışveriş yaparmısınız. Yapmayız dimi.
    Peki neden Rusya uçağı düştükten sonra dogal gaz alımını iki katına çıkardık Rusya'dan neden. Onlar onca malımızı geri çevirirken biz gittik 2 katına çıkardık alımı peki kaçtan aldık bu gazları bedeli ağır oldu dostlar malesef.

    15. Haburdan davullarla, sırtlarda girerken orusbu çocukları hiç mi zorunuza gitmedi. Paket diye diye içimize soktular sonra kandırıldık diyip sıyrıldılar. Şöyle bakınca çok komik dimi.

    Sonra bu zamana kadar verdiğimiz şehit sayısından daha fazla şehit verdik. Temizlemek için.

    16. Mit neden çöktü: Bariz belli aslında. ülkenin stratejik noktaları vardır elektirik, telefon bunlar hassas olan şeylerdir. Sen bunları hangi akla hizmet özelleştirme yaparsın ha sonra böyle bombalı eylem olur durduramazsın. AA pardon IMF borçları nasıl ödenecekti özelleştirme olmasa.

    17. Keşke güçlü olsak inanın sizden çok istiyorum hepsi oyalama taktikleri. Bakın Kilis olayı: Füze radara yakalananmıyor falan tamam eyvallah. Kaç km git gir temizle ne var iki uçak bitirir her şeyi.

    Ama yok malesef ABD izin vermiyor, girersen ancak benle diyor aynı ırak olayında oldugu gibi tek giremiyoruz. O yüzden dünyaya kafa tutuyor falan demeyin bu adam için

    Ama cidden keşke tutabilsek, keşke dünyayanın dıbına koyabilsek ama daha beter geriye gidiyoruz iyice abd köpegi olduk ulan. Ecevit zamanında nasıl girdi giblemeden o zaman kimseye baglı degildik işte.

    18. Son madde yeter bu kadar. 2023 yalanı

    Yok boğazlar elimize geçecek yok maden çıkartacagız. Lan dingil şimdi maden çıkartmıyor musun sen neyin kafası bu.

    Boğazlar möntrö ant ile ne alakası var Lozanla bu kadar saf bir milletiz işte düşünmeden atlıyor inanıyor kanıyoruz.
    ···
   tümünü göster