/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +487 -10
    Yukarı düzenleme: bazı arkadaşlar ajitasyon , prim vs. demişler. Eğer amacım prim olsaydı kaybettiğim yakınlarımin listesini paylasirdim. Bu başlıkla, telefonu hala sarjda demekle şunu söylemek istedim. Ölüm dünyanın bir gerçeği. ve sizden her an bir sevdiğinizi alabilir ya da sizi sevdiklerinizden alabilir. o yüzden sevdiklerimizn kıymetini bilelim. Ben isterdim ki son bir kez konusabilseydim onunla. ya da kaybettiğim yakinlarimla. Ama artık yapamam. o yüzden annenizin babanızın ailenizin ve arkadaşlarınızın kıymetini bilin beyler. Çünkü insanlar gidebiliyor...

    Kaybettik beyler. Dedemi kaybettik.
    Babalar gününün ardından kaybettik onu. Daha telefonu şarjda beyler. ama o yok.

    Bi bufesi vardı dedemin. Küçükken bazen ona orda yardım ederdim. Sayısal lotoyu makineye okuturdum. Sigara markalarını ezberlemistim. Arada çikolata yerdim bufeden. Bazen bana kızardı. Yaramazlık yapma diye. Son zamanlarda iyice çöktü. 8 kez prostat ameliyatı oldu. Zayifladikca Zayifladi. Kafası zehir gibiydi. Beşiktaşliydi. Beraber maç izlerdik. Hep beraber. Espri yapardı arada. Son zamanlarını yatarak geçirdi neredeyse hep.
    Şimdi ise hiç biri yok artık. Gitti... 3 gün yatak 4. Gün toprak dermis. Bak dediğin oldu dede. Daha telefonu şarjda duruyor beyler.

    Uzun lafın kısası bugün varız yarin yokuz beyler. Ölüm kol geziyor. Sevdiklerimizi bizden alıyor. Sevdiklerinizin kıymetini bilin. Ama sadece lafda değil beyler. Gerçekten bilin.
    ···
   tümünü göster