/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6
    merhaba beyler.

    üniversiteden mezun olduktan sonra iş arama sürecine koyuldum. bilen bilir bu süreç aşırı streslidir. bir yandan da ünideki arkadaşlarla görüşüp stres atıyoruz. yine üniversitedeki arkadaşlarla toplandığımız bir gün bir kız arkadaş bana gelip benden hoşlanan bir arkadaşının olduğunu söyledi.

    beni facebooktaki resimlerimden beğenmiş. tanışmak ister misin dedi. tamam dedim, ertesi gün kızı faceten ekledim. kızla yazıştık, ettik. kız baya istekli, muhabbeti sürekli o açıyor. resmen asılıyor bana faceten. en sonunda buluşalım artık dedi. ben buluşmak istemiyordum çünkü iş yüzünden baya stresliydim ve parasızdım. ama kızı da artık reddedemezdim. derken sözleştik kadıköyde bir kafede buluştuk.

    kızı daha ilk gördüğümde hiç hoşuma gitmedi. resimlerinden çok farklıydı. aşırı zayıf, kepçe kulaklı, vasat bir kızdı. ama kızı kırmamak adına tüm günü onunla geçirdim. muhabbet etmeye çalıştım ama kız baya tutuktu. facete hep kendi yazan kız açtığım muhabbetleri bir iki cümleyle bitiriyordu. ben de haliyle artık muhabbet açamaz hale geldim ve bir suskunluk hali oluştu ikimizde de.

    gün bitti evlere döndük. aramızı yapan kız aradı beni. nedir durum beğendin mi dedi. ben de iyi kalpliyim amk beğenmedim diyemedim. iyi kız fena değil dedim. sonra ben sordum o beni beğenmiş mi diye. aldığım cevapla beynimden vurulmuşa döndüm. kız beni beğenmemiş amk. oha dedim, hakkatten oha. neyse bozuntuya vermeden arkadaşa teşekkür ettim ve kapattım konuyu.

    iki ya da üç yıl kadar sonra, artık işe girmişim para kazanıyorum. tatillere gitmişim, facete tatil resimlerimi koyuyorum. facebook profilime bakan sanar ki bende para tak sürekli tatil yapıyorum, türkiyeyi ve dünyayı turluyorum. o derece cool bir profil. bir gün bu çöpçatan arkadaştan bir mesaj geldi. naber napıyorsun faslından sonra, kız arkadaşımın olup olmadığını sordu. yok dedim. biri var seninle tanışmak isteyen dedi. kim dedim. yine o kızın ismini söyledi. haydaaa dedim ne değişti. o zaman görüştüğünüzde iyi bir hava yakalayamamış belki tekrar görüşürseniz daha kolay anlaşabileceğimizi düşünüyormuş.

    tabi ki gibtiri çektim. o kadar da erkeklik gururumuzu ayaklar altına alamayız amk. hayır dedim, beni reddeden biriyle tekrar buluşacak kadar düşmedim. söyle ona reddettiği biriyle tekrar buluşmak isteyecek kadar düşmesin dedim.

    işin özeti kız pişman olup tekrar buluşmak istedi, ya da para kokusu alıp fikrini değiştirdi. anlamadığım beni reddettikten birkaç yıl sonra benimle tekrar buluşacak yüzü nasıl bulacaktı.
    ···
   tümünü göster