/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10
    bu olay 2009da başıma geldi. oturduğum ilçenin sahil şeridinde bir parkta oturuyorum. masalı banklardan birine kuruldum, gazoz içiyorum. bir yandan da arkadaşı bekliyorum. saat sabahın 8i, parka çok az kişi var.

    derken yukarıda hafiften bir dialog duyuyorum. bir kadın bankta oturan kadınlardan birşey istiyor belliki. ama oturan kadınlar tersliyor ve kadın yalpalayarak bana doğru gelmeye başlıyor. oturan kadınlar da kalkıp başka yöne ilerliyorlar.

    kadın gelip direk yanıma oturuyor. telefonunu göstererek kibarca:
    "kardeşim zor durumdayım, şarjım bitti. abimi arıycam arıyamıyorum. telefonuna benim sim kartı takıp arayabilir miyim?"

    çok kibar bir şekilde derdini anlattı. allah için çok alımlı da bir kadındı. 30lu yaşlarda bir milfti. ben tabi olur dedim. sonra kadın sim kartını bana verdi ve yanıma yaklaştı. baya bi sokuldu. işte o an leş gibi bira kokusu geldi burnuma. kadın belli ki içmiş amk. ve sonraki tavırlarından anladım, resmen sarhoş.

    sim kartını kendi telefonuma takarken kadının kollarındaki jilet izlerini gördüm. yaraların bazıları yeni, bazıları eski. bu andan itibaren tırsmaya başladım.

    oturduğum sahildeki yer türkü barların olduğu, tekin olmayan bir yer. kadının da bu halini görünce azcık tırstım. sim kartı taktıktan sonra "abi" diye bir telefon kaydı arıyorum bulamıyorum. kadın da bakıyor, sarhoş kafayla o da bulamıyor. bu arada saçma sapan muhabbetler açıyor. nereli olduğumu sevgilim olup olmadığımı falan soruyor. arada küfrediyor.

    kadın askılı giymiş gögüsler iri, hafif dekoltesi var. benimle muhabbet ederken birden gögsünün dekolte kısmına elini sokup aşağı indiriyor ve gögüs kısmı iyice açılıyor. bide telefona bakma bahanesiyle yanıma yanaşıp bacaklarını gögüslerini bana değdirip resmen sarılıyor.

    ben tırstığım için iyice transa geçtim. kadının bu yaptıklarına tepki veremiyorum. sarhoş karı al zütür gib desem de kendime, bir yanım da acayip tırsıyor. etrafa bakıyorum gelen var mı diye. mal arkadaş da henüz gelmedi. bu şekilde kadının ulaşabileceği, onu buradan alabilecek bir tanıdığının telefonunu bulmaya çalışıyorum.

    derken kadın bir isim görüyor ve bağırıyor.
    "heeeeeee, işte bu abim bu ara araa."

    numarayı arıyorum. adamın sesinden direk at hırsızı kılıklı bir tip olduğunu hissediyorum görmeden. sonra telefonu kadına veriyorum ama doğru düzgün konuşamıyor. kafa güzel zaten nerde olduğunu da tarif edemiyor. telefonu bana veriyor. ben tekrar adamla konuşmaya başlıyorum. yerimizi tarif ediyorum. adam bulunduğum ilçeyi bile bilmiyor amk. demekki ya alakasız bir adamı arattı ya da kadın da uzakta bir yerde oturuyor.

    neyse ben adama yeri tarif ettim. adama kaç dakkaya gelirsiniz dedim. kız sana emanet ben bir saate anca gelirim dedi.

    arkadaş gelene kadar kadınla o bankta sarmaş dolaş oturup bekledim amk. kadından uzaklaşıyorum geliyor yine bana salça olup sarılıyor, üstüme yığılıyor. gögüslerini açıyor falan.

    kaç kere karıyı arkadaşın eve zütürüp gibmek geliyor aklıma ama bu belaya bulaşmıyorum. arkadaş 15 dakika sonra geliyor. karıyla beni görünce dibi düşüyor. kaş göz yapıyorum buna ve kadına gitmem gerektiğini burda beklemesini söylüyorum. sonra kalkıp gidiyorum.

    iyi mi yaptım bilmiyorum ama bu da böyle bir hikayemdir.
    ···
   tümünü göster