/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 2676.
    +3
    Kardeşim bence en büyük hatan kızlara çok çok aşırı değer verip bunu onlara göstermen olmuş. Ha bir insana değer verdiğini göstermek iyi bir şey mi bence evet. Ama hem kızlara karşı hem de bu kadar belli etmek saçma. Arada mutlaka gizemlilik olması gerekiyor. Bu bir kenarda dursun.

    Y kızı en azından mantığıyla hareket etmeyi bilen bir kızmış. Düşüncem bu yönde. Onunla şimdiye kadar ne paylaştıysan daha fazlasını paylaşsan bile pişman olmazsın diye düşünüyorum. X kızı ile arandaki sorunları bu arkadaş ile çözebilirsin.

    X kızı sanırım sana karşı duyguları ve beklentileri yüksek bir kız. Bu kadar mantık dışı hareket edip ağlayıp zırlayacak kadar değer vermiş sonuçta. Onu sen tanıyorsun. Geçmişinize göre aradaki muhabbetinize göre; eskiden neydik şimdi ne olduk tarzında genişçe bir konuşur da bu soğukluğu giderirsen ne ala.

    A ve B kızlarına gelirsek. Kendilerine durumu açıklamışsın zannedersem bunda senin bir hatan veya suçun yok. Kimle daha samimiysen onunla bağlarını koparmamak istersin sonuçta.

    Burda tutup senin yanlışların şu demek yakışmazdı. Olayın geneline objektif bakmaya çalıştım.
    ···
    1. 1.
      +3
      artık ne zaman okursan
      ···
    2. 2.
      +3
      Okudum bitti sindirip yorum yapıp editleyecem
      ···
    3. 3.
      +4
      Editine sağlık chansssss
      ···
    4. 4.
      +1
      sağol okuduğun için X ile uğraşmak istemiyorum ama Y ile ilgili tavsiyeni dikkate alacağım
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster