/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2 -2
    Olmaz panpa
    ···
    1. 1.
      0
      Nedenini de yaz anlayalım
      ···
    2. 2.
      +4
      Yaşından dolayı demiyorum bak. O daha üniye gidecek ve emin ol yüzde yüz değişecek gerçekler acıdır senide sevmeyecek
      ···
    3. 3.
      0
      Usta bunu ben de düşündüm.Ama bilmiyorum be.Ulan ona o kadar değer veren veya ailesiyle bu kadar iyi geçinen adam zor çıkar ya.Bilmiyorum ama sen de haklısın yani.
      ···
    4. 4.
      0
      Kalbini dinleme aga üniden yapıştır geç. Dedigimi unutma pişman olursun
      ···
    5. 5.
      0
      Hacı bilmiyorum ya hiç kötü adam olamadım ben.Hep dedim belkide bir gün olur o yüzden ona karşı kendimi şerefsiz hissetmek istemiyorum.Şimdi ailesini de tanıyorum. Kızın bebekliğini biliyorum sen düşün. Kız da düzgün baya karakter olarak.Ona ihanet etmiş olurum eğer fikir değiştirirse.
      ···
    6. 6.
      0
      Yahu sen baya iyi niyetliymissin aç gözünü kimseye guvenipte kendine dert yaratma seni engellemiş emin ol konusuyodur biriyle
      ···
    7. 7.
      0
      Yok hacı adım gibi eminim amk kimseyle konuşmuyor kendi söyledi direk.Ben bunun ailesinin tc sini bile biliyorum sen düşün.Pro stalker ımdır * Kız yalnız ve yalnız kalmak istiyor. Sıkıntı burda. Bana seni şimdilik sevmiyorum falan demişti.Ben biraz üsteledim. Hani hafif bir şey de olsa söyle diye. Bilmiyorum 1 sene yüzüne bakmasam nolur diye düşünmüyo değilim. Başkasını bulcağını düşünmüyorum. Yani bulursada ben direk haberim olur zaten annesi inceliyor direk söyler yani.O zaman peşini direk bırakırım.
      ···
    8. 8.
      0
      Kanka sen daha iyi bilirsin ama kimseye güvenme derim ben net yani
      ···
    9. 9.
      +2
      Neyse sağolasın adamın dibisin bunu zaten bir arkadaşta düşünmüştü. Mantıklı yorum yaptın.Ama kıza güveniyorum bu konuda.
      ···
    10. 10.
      +2
      Önemli değil kanka hayırlısı olsun
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster