/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +45 -1
    Arkadaşlar konu çok ciddidir lütfen konunun maksadını değistirmeyin.

    Arkadaşlar Periscope uygulamasını biliyosunuzdur.ben buraya yabancı ülkelerdeki insanlari izlemek için soru sormak için girerim kültürlenirim yurt dısı hakkında.
    Fakat nerden yaptıysam tüm türk yayınlarına girdim ve aşağı doğru indikçe, izlenme sayısı azaldıkça başlıklar sapıklaşıyordu.ve en sonda o rezil rüsva olayları gördüm hemde tek bi olay değil

    Şunları gordum beyler;

    -15 yaşındaki bir kız çocuğu yayın açıyor ve yayını izleyen küçücük kıza t shirtini aç, afedersiniz memeni göster tarzı şeyler yazıyolar.bi tane allahsız en az 35 yaşında fotoğrafı var ve kıza sana aşık oldum canım yazıyor. diger sakallı bir mahlukat numarasını veriyor. Küçücük kıza ve beni ara bebeğim diyor fotoğrafını çektim numarası gözüküyo elemanın ona bi el atıcam zaten

    Ve daha sapıkça bir olayla karşılaştım.
    Bildiğımız istanbul minibüsünde eleman yayın açiyo en arka koltuktan ve başlıgın adını "Bacak show" yazıyo bi girdim önündeki kizin bacaklarını çekiyor haysiyetsiz namussuz.ve yorumada izleyenler yazıyorlar ki; yüzünü çek, bacagı a yakınlaştir tarzi şeyler yazıyolar. Bunlar bir ikideğil 100 kişi en az beyler.

    Şimdi bu insanlar bizimle aynı halkın içerisindeler beyler. Bizimde bacımız akrabamız var. Gerçekten hiç bir insana güvenilmeyeceğini anladım.Ve açık açık bir türkçü olarak söylüyorum.Bu gördüklerim son raddeydi artık.Bu ülkeden şuanki haliyle nefret ediyorum.

    Ve şunu söyleyebilirimki desteklemediğim halde bu ülkeye şeriat gelmedikce bu sapık soysuzlar bitmeyecek.Çağdaş bir müslüman olarakta diyorum ki kendini müslüman zanneden bi cahil sapıklar yüzünden bu haldeyiz.

    ÇARE YURTDIŞI.ORDAKi iNSANLAR DiNi NE OLURSA OLSUN iNSANLAR ARKADAŞIM.ELiM AYAĞIM TiTRiYOR
    ···
   tümünü göster