/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +139 -20
    şimdi buraya koyacağim linklere tikladiktan sonra belki bazi konularda fikriniz değişebilir diye umut ediyorum. körü körüne inandığinız bazı insanlarin belki görmek istemediğiniz yüzünü gorebilirsiniz

    artık bazi seyleri kabul edin ve gerceklerle yuzlesin. hdp pkk ile her zaman ayni safta durmustur evet. chp vekilleri ve parti genel durus itibariyle Atatürkçülük çizgisinden sapmış ve terör örgütlerinin savunucusu haline gelmiştir evet. bu suclamalari ve ithamlari hakkimiz olarak yapabiliriz. gündemi takip eden olan olaylari goren herkes bu gercekligin farkinda.

    buraya kadar hersey cok guzel. fakat is nedense iktidar partisine gelince isler degisiyor nedense. iktidar yanlilari chp ve hdpyi teroru desteklemekle suclarken teroristle yanyana gelmekle , cenazeye gitmekle suclarken ki bunlar evet suctur inkar etmiyoruz ve gerekenin yapilmasini Türk savcilarindan bekliyoruz fakat sanki tohumlari 2002 de atilan ve 2009 dan 2015 e kadar Türk milletinin onurunu şerefini yerlere seren , şehitlerimizin kanını yerde bırakan çözüm sürecini çıkaran parti iktidar partisi değilmiş gibi sanki butun bunlari bir baskasi yapmis gibi davraniyorlar. oslo da imralida dolmabahcede devletin namusunu milletin onurunu yerler altina alanlar bugun terorle mucadeleden bahsederek milliyetci insanlarin duygularini somuruyorlar.

    verilen her sehidin kani ellerine bulasan bu insanlarin neler dedigini neler soyledigini bi izleyelim.

    https://youtu.be/QWSjfaxrjHs

    evet sonuna kadar izleyenler icin devam ediyoruz.
    bir video daha

    https://youtu.be/ocBeXb1oE5M

    arkadaslar artik gozunuzu acin. suanki tarafli gazetecilerin yazilarina bir baksaniz sanki turkiye super guc gibi bi algi var.

    almanya ermeni tasarisini onayladi ve biz yaptirim olarak ne yaptik biliyor musunuz ?
    incirlik ussunu onlara actik evet yanlis duymadiniz.
    bugun de disisleri bakani saka gibi aciklama yapiyor hesapta yaptirim uyguluyomus gibi diyor ki incirlik e alman siyasiler gelmemeli. askeri varliklari gibinti degil ama diyor. ve bunu medya oooo almanyaya ayar diye onumuze sunuyor.

    gercekte dunya liderimiz g20 zirvesinde obamanin ensesini yalamaktan baska bi vasfi olmadigini boyle gosteriyor şu videoyu izleyin ve
    ağlayin resmen :
    https://youtu.be/YOZ10eIqhpw

    devam ediyorum ihanet sürecine dair bir video daha. tc teroristtir diyen adam burda omuzlarda taşindi programlara çikarildi. ama surda sehit dusen arkadaslari icin klip ceken pöh açığa alindı. takdir sizin.

    https://youtu.be/0oATIruR11w

    suriye politikamiz yuzunden suriyedeki arap cogunluklu 3 milyon kisi ulkemizde yasam mucadelesi veriyor yoksulluk sinirinin altinda yasamaya calisiyor. tabiki insanlara yardim etmek bizim icin onemli fakat bunun bir olcusu olmak zorundaydi. sehirlerde kontrolsuz sekilde cogalan kilisin kendi nufusunu gecen bir multeci yigini turkiyeyi ekonomik olarak da toplumsal olarak da kotu etkilemistir. sayemizde suriyenin kuzeyinde bir pkk devletcigi kurulacak.

    davutoglunun konusmalarini bulabilirsiniz. kobani hakkinda kimse turkiyeyi suclayamaz diye baslar ve oraya yapilan yardimlari anlatir durur. 900 e yakin ypg/pkk linin nasil turkiyede tedavi edildigini bilmeyen yok.

    son olarak erbakanin bir videosunu koymak istedim sordugu sorulara cevabimiz var mi bilemedim.

    https://youtu.be/00Mktaoxb7k

    okuyan herkes bu konuyu videolari tanidiklarina izletmeli ve uyarisini uzerine duseni yapmalidir. ayrica videolar sonturk adli youtube kullanicisinin. takip etmenizi oneririm.

    ozet : videolari izleyin sadece ozet istiyosaniz budur ozet.
    ···
   tümünü göster