/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -2
    Şimdi panpalar bizim liseden kalma bi arkadaş grubu var. (üniversite 2'yim ben) Neyse dediler bir gün buluşalım falan diye bende whatsapp dan yazım bende varım falan tunalı hiilmi de 2 gün önce buluştuk. Sevdiğim ama tam bir bin çocuğu Okan diye bir arkadaşım var. Benimde saçlar uzamıştı falan bayaa. Züt evladı laf sokuyum da sevgilime karizma kasalım diye sevgilisini de getirmiş.
    Lan iyice maymuna dönmüşsün kürt diye bana laf attı. (Beyler pkk denilen hain huur çocukları haricinde kürtlerle sıkıntım yoktur. Ama gerekirse pkk denilen huur çocukları bu vatana giremesin diye de canımı da veririm.) O sırada sözlükte okuduğum necip fazılın (ailem kemalist olunca o el ayakta çok durmazlardı bende şahsen çok tanımazdım) o hakime verdiği ayar aklıma geldi. Bende hiç durmadan o hıncımla sevgilisine dönüp dedim ki: Şimdi de onun avradına döndüm. Biz Türkler hayvanlara arada bakarız dememle kıyamet koptu.
    Yanımdaki diğer arkadaşım Tamer en son yüzüme karşı twerk yapıyordu. Okan orada ağlıyordu. Okan'ın sevgilisi yoldaki su satan suriyeli çocukla evlendi. Bu da böyle bir anım gençler.
    ···
   tümünü göster