/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +65 -16
    (bkz: dünya lideri türkiye olacak)

    Bir başlık açtım gülen gülene. Hayır anlamıyorum sizi lan aklım almıyor.

    Olum ülkenize bu kadar mı inancınız kalmadı, bu kadar mı çaresiz bu kadr mı ümitten davadan yoksunsunuz.

    Biz Medinede Çekirge ile beslenen Fahrettin paşa'nın torunuyuz, biz kutul Amerada ingilizlerin dıbına koymuş milletiz, biz Çanakkale de çarpışan milletiz

    Biz Türkler artık bitti, sonları geldi diye konuşulan küllerinden tekrar doğan milletiz.

    Almanya iki kere düşmedi mi bizden daha beter olmadı mı ikisinde kalkıp dünyanın dıbına koymadılar mı. Şimdi bile dünyanın sayılı Devletlerinden değil mi.

    Japonya tarihte adı duyulmayan, Dünya savaşında yerle bir olan devlet degil miydi. Şimdi teknoloji ile dünyanın kasıp kavuran onlar degil mi.

    Biz neden olmayalım lan neden. Bu kadar güvensiz, dava yoksunu olursanız her daim gibilmeye mahkumuz. Tamam zor hatta imkansız gibi ama inanmazsak nasıl başarabiliriz. Nasıl dünyaya lider oluruz tekrar nasıl.

    Alttan gelenlere böyle mi öğreteceksiniz. Onları da savaşa girmeden yenileceğinizi mi öğreteceksiniz. Bir gün şu an degilse 100 yıl sonra 100 yıl degilse 200 yıl sonra dünyanın anasını gibecegimizi aşılamak varken daha savaşmadan kaybetmeyi mi öğreteceksiniz.

    Ya abi onların bombası var yeah, onların teknolojileri süper camon, diyerek olduğumuz yerde sayarız ancak. Bende demiyorm ki hemen. ABD savaş açalım lakin böyle söyleyerek bir yere varamayız. inanın diyorum alttan gelenlere aşılayın, dünyaya hükmetmedik mi tekrar bir gün diyorum. bu kadar inancınızı köreltmenn lan.

    Hepinizin taa dıbına koyum emi güvensiz orusbu çocukları.

    Ben inanıyorum ulan şu an degilse elbet bir gün tekrar dünyaya hükmedecegiz...
    ···
   tümünü göster