/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +294 -38
    Selamın aleyküm beyler ben 28 yaşında evli bi panpanızım. 4 ay önce aile arasında küçük bi düğünle evlendik. Danslar, halaylar derken düğün bitti sıra geldi malum gerdek gecesine.

    Burda ayrıntıları elbette anlatmayacağım sizlere ama şunu söyleyebilirim ki harika bi geceydi. Aşk, şehvet, tutku, arzu... Neyse ertesi gün akşam karımın arkadaşı Tuğba geldi bize ev için, evlilik için hayırlı olsun demeye. Tuğba biraz rahat bi kadındır. Açık saçık giyinir, erkeklerle fazla takılır, ağzına geleni söylemekten çekinmez. Bildiğin huur amk.

    Çay içip muhabbet ediyorduk. Tuğba bi anda "Ee anlat bakalım Cansuuu, dün gece neler yaptınız sizzz" diyip huur kahkahası patlattı. Ağzımdaki çayı püskürttüm. Şok oldum amk. Karım Cansu da utandı biraz. "Canım bi şey yapmadık, uyuduk işte mutlu mutlu" dedi.

    Tuğba "Canım benim bilmez miyim ben seni, ufacık şeylerden mutlu olmayı iyi bilirsin sen" dedi ve gülmeye başladı. Hayır gülmüyordu anırıyordu huur. Cansu da tutamadı kendini gülmeye başladı. Ben de bi sakatlık çıkmasın diye hızlıca çıktım evden.
    ···
   tümünü göster