/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +5
    beyler ben bir ofiste mühendisim, 3-4 aylık hamile denilecek kadar da kiloluyum. sempatikliğim ordan geliyor zaten neyse ofisimizde hoşlandığım kız vardı, adını tanınmasın diye söylemiyorum belki bendie tanırsınız neyse.

    beni ofisten çıktı zannedip diğer kızlarla konuşmaya başladılar halbuki ben aynada fiyakama bakıyordum, bunlar destekli sütyenden girip basen toparlayıcı külottan çıktılar 2 dakka içinde bende haliyle kıpğırdayamadım yerimden tuvaletin kapısını sert bir hamle ile açıp sonra sifona bastım hani hayvan görünümü verdim kendime ama çok pis uatanacaklardı ondan yani kibarlık ettim.

    neyse geleyim olaya bu kız ondan hoşlandığımı anladı çok artisleniyordu önceleri sonraları daha iyileşti tabi, ama ben biliyorum kızın göğüsleri ortaokul 5 kızları göğsü gibi destekli ile 95 e yapıyor malumunuz panpalarım bilirsiniz destekli sütyen nitelikli dolandırıcılıktır bizim alemde...

    bende silikondan aparat yapıp külodumun için koymaya karar verdim. kioldumun içinde o kalın ve salınık havası veren silikonla birlikte yemeğe çıktık bir kaç sefer frikiğimi verdim kızın aklı gidecekti haliyle.

    yemeğimizi hızlı yememiş gerektiğini, sonra başka işlerimizin olduğunu söyledi anladım ki verecek tabi ben biraz utamngaç bir tipim biraz kızardım sonra gülümsedim o da gülümsedi hadi hadi acele et dedi...

    sizin eve gitmemiz lazım diyerekten geldik bizim eve asansörde elini tişörtümün içinden sokup bildiğimz kıllarımla oynadı o 30 40 saniye boyunca bakışları zaten beni benden almıştı, evden girer girmem espirisine de yaptı hani filmlerde oluyor yua dedi, ne dedim, kapıdan girer girmez dudaklardan yapışıyorlar deyip dudaklarıma yapıştı bildiğiniz sonra küçük oynaşmalar derken, soyunmaya başladık bu elini aletime attı koca bir off çekti bende olayı bildiğim için göğüslerine el attım offfffff dedim şöyle tedirgin oldu tabi. sana bişi diycem benim göğüslerim çok küçük dedi bende biliyorum dedim. bildiğim için eğer bu kazığı atmaaydın bana vermeye niyetlendiğinde söyleseydinb unları bende seni kandırmazdım dyerek yaptığım sahte silikon pipiyi atıp benim 8 cm liği eline verdim o da üzüldü tabi sen kaşındın dedim ister ister verme 8 mekiz adam kandırıp yemeyiz dedim hakkıyla... verdim ayarımı çıktım gittim odadan o ise arkamdan sadece ağladı.
    ···
   tümünü göster