/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +157 -2


    10.



    Beyler Django benim çok sevdiğim macera dolu bir yapımdır hem tarihteki acımasız kölelik sistemini öğrenirsiniz hem aksiyondan aksiyona koşarsınız hemde filmin soundractlerini dinleyerek tüm gün boyunca gaza gelebilirsiniz.



    9.



    Yıldırım çarpmış bir liseli gencin (sözlükteki liseliler üstüne alınmasın) hayranlık duyduğu kevin durant'in yeteneklerini almasıyla kevin durent'in de gencin yeteneksizliğini değişmesiyle olan komik olayları anlatıyor oklohama city hayranı oduğum için bu filmi çok sevdim sizin de seviceğinizi düşünüyorum.





    8.



    Daha (adı çıkmış) çok genç panpalarımın beğeniceği bir film gerçekten kendini izletiyor oruçluların izlememesi tavsiye edilir.





    7.



    Beyler super bad on numara makara bir film yine liselilerin maceralarını anlatıyor ama cinsellik ve diyaloglar 30 yaşa kadar hitap eder.




    6.



    2. dünya savaşına ilgili olan panpalarıma izlemelerini öneririm gerçekten çok duygusal ve etkileyici bir sanat filmi bu listede daha üstlere koyabilirdim ama hepimiz tarihi o kadar sevmediği için 6. sıraya koydum




    5.



    Listeye bir diziyle devam etmek istedim dizinin konusu 80 li yıllarda çok taşşaklı ve karizmatik bir reklamcı abimizin olaylarını anlatıyor sıkılganların izlememesi tavsiye edilir film müzikleri Elle KIng den olunca tabi fena bir etkilenme özenme olmuyor değil.





    4.



    Fantastik bir film olan big fish ölüm döşeğinde olan babasının hayatı hakkında anlattığı saçma hikayelerle asıl gerçek hikayenin uyuştuğunu gören oğlunun maceralarını anlatıyor benden tavsiye izleyin Buddy holly nin everyday şarkısı o sahnede işte o sahnede hepinizi çok etkiliyecek




    3.



    Çok harika bir konuya değenen harika bir film olan truman show la devam edelim size fazla spoiler verip heyecanı kaçırmak istemem ama şöyle söyliyim hepimiz 8 yaşındayken aklından bir kere geçirmiştir bu konuyu izleyin ve görün.





    2.



    Arkadaşlar bu filmde hayatta yaptığımız seçimlerin bizi nerelere zütüreceği gösteriliyor ilk izleyişte anlayabilen arkadaşlarımız olsa da bir kaç kez izleyip ayrıntılarla bu filme aşık olmanızı tavsiye ederim film müzikleri harikadır onlara da bakın.




    1.



    Eğer hala bir yerlerde izlememiş bir insan varsa bulun ve izletin konuyu açıklamama gerek olduğunu düşünmüyorum




    Beyler ben bu başlıkta özgün olmaya çalıştım daha önce söylenen bir film söylemedim daha önce bu tip başlık açan arkadaşların içerikleri tamamen aynıydı ben böyle olmamasına dikkat ettim sizin favorilerinizi de söylerseniz başlığın altına yazarım.
    ···
   tümünü göster