/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler bildiğiniz gibi yaz geldi bi kısmımiz dışarda çalışırken diğerlerimiz de benim gibi evde züt büyütüyo yada tatilde yiyişiyor. Bu evde züt büyüten yada işe gidip eve gelince keyif yapmak isteyen panpalarım için kendi beğendiğim oyunları yazıcam. (Konularını yazmicam spoiler olmasın)

    Assasin'S Creed Serisi :

    En sevdiğim oyun serisidir. Hikayesi ve oynanış olarak oldukça etkileyicidir. Düşük sistem gereksinimleri vardır.(En azından ilk 5 oyunun). Kişisel favorim Assasin'S Creed 2 dir.

    Need For Speed Serisi:

    Illaki en az bir kerede olsun oynamışsınızdır herhangi birini. Hikayesi çok güçlü olmasada oynanışı çok zevklidir. Benim gibi arabayı modifiye edip sokakta rahat rahat gezmek isteyen binler için önerim Most Wanted(2005) , Underground 2, Carbon ve Need For Speed (2015) dir. Sıstem gereksinimleri çok yüksek değildir. Kişisel favorim Need For Speed (2015) dir.

    Witcher Serisi:

    Hikayesi ve karakterleriyle insanı mest eden, uzun soluklu bir oyun serisi. Hikayesi uzun ve dolu, grafikleri belkide devrinin en iyisidir. Uzun bir süre sizi idare eder. Sistem gereksinimleri ortalamanın üzerindedir. Kişisel favorim Witcher 2 Enchanted Edition'dır.

    Borderlands 1&2 :

    Hikayesinden çok etkilenmesemde diyalogları ve oynanışı inanılmaz zevklidir. Istediğiniz gibi gezebiliceğiniz açık dünya ve birbirinden manyak karakterlerle sırf zaman öldürmek için bile oynanır. Ayrica 4 kişiye kadarda Co-op seçeneği vardır. Kişisel favorim Borderlands 2 'dir.

    The Elder Scrolls Serisi:

    Oynamadıysanız bile büyük ihtimalle duymuş yada görmüşsünüzdür. Geniş haritası, ne yapıcağınızı size bırakması, uzun soluklu oynanışı ile mest eder. Sistem gereksinimleri düşüktür. Kişisel favorim The Elder Scrools 5 Skyrim'dier.

    This War Of Mine:

    Savaşta sadece askerlerin değil masum insanların da olduğunu anlatan oynarken hüzünlendiren hatta ağlatabilen bir oyundur. Sistem gereksinimleri inanılmaz düşüktür. Kişisel favorim This War Of Mine : The Little Ones'dır (Dlc sidir.)

    Watch Dogs:

    Büyük ihtimalle duymuşsunuzdur bu oyunu. En sevdiğim oyundur belkide kendisi. Hikayesi sürükleyici, oynanışı zevklidir. Belkide tek kötü yanı araç sürüş hissini yaşatamamalarıdır. Sistem gereksinimleri ortalamanın biraz üstündedir.

    GTA Serisi:

    Oynamayan yoktur herhalde hiç kasmıcam o yüzden indirin ortalığın anasını gibin sonra. Sistem gereksinimleri ortalamadır. Kişisel favorim GTA Vice City'dir.

    Dishonored:

    Mükemmel bir hikaye, zevkli bi oynanışa sahip oyunlardandır. Eğer şimdiye kadar oynamadıysanız indirip oynamanızı tavsiye ederim. Sistem gereksinimleri ortalamanın üstündedir.

    Crysis Serisi:

    Hikayesi sürükleyici, uzun soluklu bi oyundur. Türk yapımıdır. Sistem gereksinimleri ortalamadır. Kişisel favorim Crysis 3'dür.

    Dota:

    Ortalama oynayan yaşının 20+ olduğu MOBA oyun serisinin en iyilerindendir. Indirmesi ücretsizdir. Grafikler bakımından en kaliteli MOBA olarak geçiyor. Sistem gereksinimleri ortalamadır. Kişisel favori herom BountyHunter'dır.

    League Of Legends:

    Yaş ortalaması tek haneli olsada oynamasını zevkli bulduğum bi oyundur. Tamamen ücretsizdir. Grafikler yarak gibidir. Sistem gereksinimlerini şoyle anlatayım. Anakart ve ekran kartı yerine patates kullanın. LoL'ü açın. 60 fps oyununuzun tadını çıkarın.

    Beyler CoD yada Battlefield 'i yazma gereği duymadim yada PES ve FIFA'yı onları illaki oynamış yada biliyorsunuzdur. Aklıma gelirse yada siz yazarsanız editlerim.Iyi oyunlar Iyi eğlenceler.

    Edit: Ortalama olarak kendi pc mi kastettim
    4gb ram 2 gb ekran kartı intel dual premium işlemci
    ···
   tümünü göster