/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +24 -5
    Öncelikle Selamun aleykum beyler.
    Geçen gün birinin yazdığı başlığı okudum. Hemen bu taktiği denemeliyim diyerek bi düğün salonuna gittim. Daha düğünün başlamasına yaklaşık 3 saat vardı. Bende dedim. Ben de hemen fırsatı bulmuşken dolaşıyorum.

    Baktım salonun kenarında biraz iç kısımda ahşap bir kapı var. Dedim bura o adamın bahsettiği kapı. Laps diye açtım girdim içeri. Bir baktım karının biri ağlıyor. Dedim hayirdir bacım oldu? Kadın bir başladı anlatmaya 15 dakika beynim sıkıldı amk.

    Neyse işte kocası kızı bırakıp kaçmış. Beklediğim gibi oldu ve kız "Kocam ol" demeye başladı. Sonra kız planı anlattı.
    Damat ben olacaktım.

    Hemen taktiğin işe yaramasına sevinerek giydim damatlığı. Çıktık sahneye. Zaten az kişi gelmiş belli ki aile arası birşey. Güzelce pastalar yendi imzalar atıldı. "Hadi eve gidiyoruz gerdeğe gireceksiniz." dediler. Sesimiz çıkarmadım. Zaten bu anı bekliyordum.

    Yolda giderken kız yaklaştı bana " Sen ailem gidene kadar idare et ne istersen yaparım, zaten yarın gidecekler. "
    Geldik eve. Ben bekliyorum ailesi gitsin diye. Meğer ailesi de evde kalacakmış. Neyse boşver ben bu kızı yine de giberim dedim...

    Girdik odaya beyler. Dedim madem istediğimi yapacaksın o zaman ben gerçek gerdek istiyorum. O güzelim kız, o bebek yüzlü hatunun beni boşaltmasını beklerken bi baktım 30 cmlik haşmetliyi çıkardı. Noluyor lan diyemeden bana 3 posta kaydı. Bu taktiği veren huur çocuğunu yolda göreyim gibecem zaten. Şu an hastaneden yazıyorum beyler. Taktik verin travestiden nasıl kurtulabilirim?
    ···
   tümünü göster