/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +23
    Artık işe başlamanın zamanının geldiğini anlamıştım. Zeynep "Artık başlayalım" dedi. Ardından Zehra da "Bencede zamanı geldi " dedi. Bende "Tamam hadi başlayalım " dedim ve gülmeye başladık.

    Zeynep ablasına "abla ben tek seviyorum ama " dedi "grup olmasın tek tek olsun" dedi.
    Zehra "Tamam öyle olsun sen kendi odana geç bende kendi odama geçim posta posta değişim yapalım" dedi
    Zeynep "daha iyi olur" dedi sonra ikiside bana baktı bende "Sorun yok nasıl isterseniz" dedim.

    ilk önce Zeyneple beraber odasına geçtik sonra bu bana yapıştı bende karşılık verdim bana "Hard sex" istiyorum dedi "olabildiğince canım yansın " dedi. Sonra bende nasıl bir manyakla beraber olacağımı anladım. Kadın benim aklımı almıştı ama bende biraz onun aklını aldım. Üzerimde değişik fantazilerini denedi. Tam bir mature ...

    Sonra Zehra nın odasına girdim. Zaten soyunmuş yatıyordu. Bu diğerine nazaran sakindi. Ama zevk almak istediği belliydi. Bununla olan ilişki genelde o yönlendiriyordu. Hızlanmam gereken yerlerde "hızlan " diyordu. Pozisyonlarda o yönetiyordu.

    Bu şekilde aralıklarla 5-6 saat süren bir performansın ardında Zeynep in odasında ona sarılarak uyudum. Sabah kalktığımda bana "hadi kısa süreli bir ilişkiye gidelim , sabah sporu olsun" dedi gülerek. Bende tamam dedim ve sabah sidiği ileiçeri15 dk lık bir performans sergiledim.

    Sonra evden çıkmak için üzerimi giyiniyordum...
    ···
   tümünü göster