/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 51.
    +27
    Kadıköye geldim. iskelenin orada Seda yı beklemeye başladım. 3 dk sonra Seda beni aradı. "Nerdesin ben geldim" dedi
    Bende yerimi tarif ettim ve birbirimizi gördük. O kadar güzel görünüyordu ki .. Sanırım ona aşık oluyordum... Merabalaştıkyan sonra kahvaltı yapmak için bir cafeye oturduk.

    Siparişleri verdik ve muhabbet etmeye başladık. Muhabbet sürerken siparişler geldi . Kahvaltımızı yaptık . Muhabbet tekrar başladı . Ona ailesi hakkında sorular sormaya başladım. Ama bana çekine çekine cevap veriyordu. Zengin bir ailesinin olduğunu , ama bu zenginliğin onu mutlu etmediğini söyledi. Hatta babası ısrarla özel üniversiteye yazdırmak istesede o devlet üniversitesini tercih etmiş . Babası zengin bir iş adamı . Şirketleri var. Evin tek çocuğu.

    Sonra bana ailem hakkında sorular sormaya başladı. Bende "Fakir ile Orta arasındaki bir zenginliğimizin olduğunu ve kendi yağında kavrulan bir aile olduğumuzu" söyledim. Ama ben konuşurken bana bakışları o kadar güzel ki pür dikkat beni dinliyordu... Ben konuşurken arada duraklayıp onun o kocaman gözlerine 2-3 saniye dalıp kalıyordum.

    Kafeden çıktık. O gün akşama kadar beraber çok güzel vakit geçirdik. Gezdim tozduk eğlendik. Akşam saat 10 gibi kız kulesini gören bir bankta oturduk...
    ···
   tümünü göster