/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 76.
    +22
    Ertesi gün hazırlanıp otelin yolunu tuttum. Taksi çağırıp otele doğru yola koyulduk.
    Saat 12 gibi otelde oldum bu arada Zeynep e mesaj atıp kuzeninin yolda olduğunu öğrendim. Bende otelin lobisinden rezervasyon yaptırdığımı söyleyip anahtarı aldım. Odaya çıktım .

    Aradan 10 dk geçtikten sonra kapı çaldı. Bende kapıyı açtım. "Kürşat senmisin?" dedi bende evet dedim ve buyur ettim. Gelen kadın 1.70 boylarında 40 küsür yaşlarında görünüyordu. Ama bu kadın biraz güzel bir kadındı. Neyse biraz muhabbet ettik . Bana "beni bu kapıdan çıktıktan sonra unutmanı istiyorum ve bu yapacaklarımız hiç yaşanmamış kabul edicez" dedi

    Ben "Siz hiç merak etmeyin" dedim ismini falan sormadım.

    Sonra başlayalım o zaman dedi .
    Bende tamam başlayalım dedim

    Üzerinde bir etek vardı . Üstünde ise göğüs dekolteli bir giysi. Sonra yanıma yaklaştı ve sevişmeye başladık. Kadın bayağı ateşliydi. Kesin kocası istikrarsızdı . Sonra kadını memnun ettim 3 saat süren bir ilişki yaşadık sadece bir kez 20 dk ara verdik.

    Sonra beraber duş aldık . Sonra üzerimizi giyindik . o çantasından bir zarf çıkartıp
    "Bütün masraflar ve ücretin , güzel vakit geçirdim Zeynep in dediği kadar varmış" dedi . Zarfı uzattı . bende "teşekkür ederim ne demek " diyip zarfı aldım.
    O gittikten sonra zarfı açıp parayı saydığımda 2.500 TL vardı . mk 3 saatte hemde.. ilk defa bu kadar iyi para kazanmıştım. Bayağı zengin bir kadındı herhalde..

    Akşam Seda ile buluştum...

    Sonra oradan ayrıldım...
    ···
    1. 1.
      +11
      Yaz baba ben de abonenim
      ···
   tümünü göster