/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 101.
    +21
    Sonra bende ağlamaya başladım . Onun gidişi benim dünyamı başıma yıkmıştı.
    Onsuz bir hayat benim için ölümdü..

    Telefonla onu aradım ama açmıyordu.
    1 hafta boyunca okulada gelmemişti.
    Bende her gece Rakıya kendimi vuruyordum . Resul evde bana teselli vermeye çalışıyordu...

    Halim harap olmuştu.. Onun yokluğu hayatımı alt üst etmişti. Artık kendimi kaybetmiştim . oturduğum apartmnın çatısına çıktım kafamda güzeldi. sonra ona bir mesaj attım..

    "Yaptığım eşekliği tasvip etmiyorum. Ama ben ne zaman bir kadınla sevişsem kahroluyordum . seni hep aldatıyormuş gibi hissediyordum . Sana bunları yaşatmak istemezdim . Çok üzgünüm gittiğinden beri hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor. Anladım ki sensiz bir yaşam beni mutlu etmeyecek. Hatırlıyormusun birbirimize bir söz vermiştik . ne olursa olsun birbirimizi bırakmayacaktık. Ben seni asla bırakamam ... Ama sensiz bir hayatta yaşayamam . Elveda hayat, elveda kocaman gözleri olan hayatımın aşkı . Seni ben ölürken bile seviyorum ." dedim.

    Ardından 8 katlı apartmanın çatısının kenarına doğru geldim. Aşağı doğru baktım iki ayağımı aşağı doğru sarkıtıp çatının kenarına oturdum. Sonra gözlerimi kapatıp kendimi boşluğa b8rakacakken telefon çaldı . Seda arıyordu. ilk aramaya açmadım. 2. Aramaya açtım. "Aşkım sakın yapma eğer birşey yaparsan kendine bende yaşayamam , seni çok seviyorum . ne olur yapma ... " ağlayarak dedi.

    Bende ağlayarak "Aşkım ben seni çok seviyorum , sana bunları yaşatmak istemezdim. Sen gidince benim hayatla olan basım kesildi . sensiz yaşayamam " dedim

    Seda "Bende sensiz yaşayamam , sakın birşey yapma yola çıktım. Senin eve doğru geliyorum" dedi

    Ben "tamam aşkım , seni çok seviyorum , affettin mi beni" dedim

    Seda "Gittikten sonra bende senin gibi oldum . Yaşama sevincimi kaybettim. Çok acı çektim ama sensiz yaşayamayacağımı anladım. Seni çok seviyorum" dedi

    Eve geçip onu beklemeye başladım...
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Baba yarin sinava girmeyecek olsam okurdum da sinava gircem uyku lazim
      ···
   tümünü göster