/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 176.
    +6
    Peki bu arada bana ne oldu. Hayatım artık düzene girdi kimseyi arayıp sorduğumda yok, kendi halimde Tayfun ile takılıyorum. Hayata karşı görüşlerimde değişmeye başladı. Sanırım sakinleşmek bana çok iyi geldi. Artık kimse benim serseriliklerimden bahsetmiyor. Bu olanlar sayesinde ileriyi daha çok düşünmeye başladım. veee...

    Üniversite sınavı gerçeği ile tanışmaya başladım. Lise 3 bitti , 4. Sınıfa yeni geçmiştim . Üniversite sınavı söylemleri yükselmeye başladı. Bilmediğim bir söylemdi bu.
    Sonra araştırmaya başladım . Sınavın nasıl olduğunu , üniversite bölümlerini, puanlarını v.s. O an karar verdim Üniversite okuyacaktım. Ama bom boş bir lise hayatı geçirmiştim ne derslere kafa yorabilmiştim nede dershaneye gitme fırsatım olmuştu. Hep çalışmak zorundaydım. Gariban adamız yapacak birşey yok. Ama bu Üniversite dalgası benim bu hayata , insanlara, yaşadıklarıma isyan edip , gitmek istediğim bir yol gibi duruyordu ve sonunda kararımı verdim. Ne yapıp edip o üniversiteyi kazanacaktım. Bu kendimi ispatlamak için bir fırsattı . Hem hayatım kurtulacaktı . Hem de o insanların bana karşı olan kötü düşüncelerini bir taraflarına sokacaktım. Her yönden güzel gözüküyor bu yol.
    ···
   tümünü göster