/i/Tespit

  1. 1.
    +279 -16
    Biz erkekler gerçekten seviyoruz kızlar gibi değiliz. Hiç bir kadın sevmez, sadece tahrik olur ve etkilenir erkekten. Kendini kandırır.Onu daha çok tahrik eden başka bir erkeğe gider herzaman. Kadınlar sadece hormandan oluşur beyler. Onların kalbi yok.

    1-)bir erkeğin bir kızla alay etmek eğlenmek amaçlı konuşması için bir aşamayı geçmesi gerek. Sevmek..bin olan erkeklere bakın hep geçmişte bir kıza koşulsuz aşık olmuştur.

    2-)Alfa olma başlıklarını okuruz ama am üstüne züt gibmek için değil, sevdiğimiz kadını tavlamak için.

    3-) Sokakta, sahilde çarşıda gezerken karşıdan bir kadın gelince kafamızı yere eğeriz, sevdiğimize ayıp olur diye.

    4-)yeri geldiğinde dağı delip, büyük saraylar yaptırdık sevdiğimiz kadın için. Hiçbiri o 250 gram için değildi, onun içindi tüm fedakarlıklar.

    5-) nekadar kaşar yada huur olduğunuzu bilsekte sevmeye devam ediyoruz. Yeri geldimi yapmaz oğlum o öyle şeyler diyoruz savunuyoruz sevdiğimizi.Ama adımız kadar eminiz parkta sakso çektiğinizden.

    6-)Hiç sohbetimiz olmadığı bir kızla vedalaşıp, sevdiğini sandığı çocukla aşkını izliyoruz bazen.Ama vazgeçmiyoruz hiçbirzaman.

    7-)şairlere yazarlara bakın senin benim okumaya üşendiğim yazıyı adam bir kıza yazmış onu hiç sevmeyen hatta giblemeyen bir kıza.1000 kelime yazmış ulan 1000

    Ama kızlar nekadar kendinizi dünyanın efendisi sansanızda, nekadar egoist olsanızda yada nebilim dünyayı bile yönetseniz hiçbirzaman hissetmiceğniz bir duygu var

    Koşulsuz sevmek

    (bkz: turkceharfbulunduranhesap tüm hikayeler)
    ···
   tümünü göster