/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 401.
    +2
    Hocam o huurdan ayrilmasin arabayi kurtarsin aq desin ki : Cansu ben bayagi bir para biriktirdim aslinda sana soylememistim ama biz evlenicez ya hani ev alalim kirada oturmayalim istedim babam ailem sahip cikti destek oldu ev satin alicaz direk fakat arabayi satmamiz lazim askim evi yaparim senin ustune desin .

    Sonra arabayi satip parasini alsin oruspuya yedirmeyin parayi sonra ne olacak anlatiyorum.

    Bir sekilde eve yemege murati ve o oruspu cansuyu cagiracaksiniz yemegine uyku ilaci katacaksiniz.

    Daha sonra bunlari baglayip gibi sekile komando dugumu atin sizde cozemeyin.

    Baslasin fanteziler bak kardesim once bunlar bagli ya delirmeleri icin 30 dakika ajdar dinleticeksiniz bi terapiye platonikask terapisine baslasinlar.

    30 dakika sonra afallamis bicimde bulucaksiniz tabi siz maruz kalmayin.

    Sonraki terapimiz sac kas terapisi. Kizin saclarini kesin beyler yannan gibi kalsin ortada ayni sekilde erkeginde sacini 0 akesin sonra kaslarini tek tek yol kardesim yeni bi terapi buda.

    Sonra iceri osuruk bombalari var tak kokuyor bildigin patlatin iceride bogulsun aglasin huurcocuklari.

    Kivama getirdik simdi rus ruleti oynama zamani beyler simdi bi tane fare bulun 2sinin gotunu sivazlayin beyler fareyi demir bi tencere kaba koyun sonra isitmaya baslayin.

    Fare cok sicak duyacagi icin kacacak yer bulmak istiycek oglanin malafattan kizinda seftaliden yaricak tabi siz bu sirada elinizde tek kursunlu bir silah mesutun tabancasi olsun mumkun mertebe.

    Sorun agizlarini acin birinizden biri beni kendisini oldurtmeye ikna edicek digeru can cekisecek deyin.

    Sonra polat alemdar gibi bi sigara yakin sandalyeye oturun ve videoya kaydedin.

    Simdi secenekler su sekilde 2side birbirine sallar bu huur cocugunuda sevmiyorum derse gibmayin 2sinede can cekissin.

    Eger biri ben onu cok seviyorum o aci cekmesin vur onu ben aci cekerim derse seveni vuruyoruz sevenlere saygimiz sonsuz.

    2side tartisirsa ben can cekisirim sen cekisme derse beyler bu asmaya kadar birbirlerini sevmislerse bi oyun daha yapin .

    Survivorda varya kum dusmesin diye tepeyi tutuyorlar bi duzenek kurun iple bir elleri havada olacak sekilde elleri duserse digerini vurucak burada kesin birisi dayanamayip digerine gibiyor.

    Evet beyler erkek kazanirsa gibini kopartip yediriyorsunuz tabi kanli olucak biraz ama.

    Kiz kazanirsa gotune amina 2side olur vileda sopasini dik tutuyoruz yavas yavas kiza sokuyoruz biraz zevk alsin diye gir cik yap en sonunda vileda sopasini dik tut kizida oturt ona 3 deyince kizi birak gotunden girsin agizndan ciksin.

    Sonra beyler anladigim kadariyla zenginiz arabayi kiza yapmak nedir aq.

    Evet beyler sira temizlemede bunlar les gibi kokucaklar curuyecekler bu yuzden direk gommemiz lazim gece cikin yola tatile gider gibi tenhada kazin topragi gomun posetle birkikte ugrasmayin.

    Evet beyler benden bu kadar ellerim yoruldu bu arada vileda sopasi yerine daha kisa seylerde olabilir tabi fare kismini gecen %0.1 bu iskencede o yuzden cok ugrasmassiniz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster