/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +16 -3
    1)Olmazsa Bırakırızcılar: Bu arkadaşlar oyunda beğenmediği yönleri değiştirtmek için bu yönteme başvurur. NTTGAME'nin onların yokluğunu dert edeceğini düşünür.

    2)FULL+FULL çarı townda AFK bırakan cool abiler: Bu reyizlerde sahip olduğu ampül karakteri townda güzel bir yere parkedip gider. Kanatlarıyla havada bir kuğu edasıyla süzülürler.

    3)Item yakıp oyunu bırakanlar: Bu tipler en acıdığım tiplerdir. Aylarca emek verip kastığı GB'leri upgrade yaparak değerlendirmeye çalışır.Ama sonuç hüsran olur ve oyunu bırakır.(Sonra geri döner tabi )

    4)Soyulunca bırakanlar: Bu tip hakkında fazla bi şey diyemeyeceğim. Duygulandım. (Bunlarda geri dönerler )

    5))Her durumda oyunu savunanlar: Bu adamlar için oyundaki kötü durumların hepsi normaldir. Oyunu kötüleyenlere beğenmiyorsan gibtirgit derler.

    6)Oyunun görüntü kalitesinden yakınanlar: Bu beyfendiler de yıl 2031 oldu hala Knight pixel pixel derler.LOL ü örnek gösterip oyunu geliştirin derler. Oyunu böyle sevdiğimizi bilmezler.

    7)Emek göstermeye karşı olanlar: Bu şahıslar çarı açtığı anda bir kişiye musallat olup FOLK EMC görevlerini yaptırtmaya çalışırlar. Hatta ileri gidip item isteyenleri de vardır.

    8)K0XP açıp slot bırakmayan binler: Bu amina koduklarım hileyi açıp dağ bayır düz gidip gelerek yaratıkları keserler ve size görev yaptırtmazlar. Okçu veya mage olma olasılığı %10000 dir.

    9)Sürekli hile keşfedip oyunu becermeye çalışanlar: Bunlar oyunu oynamazlar. Sabahtan akşama kadar nerede bug macro vs varsa keşfedip oyunun içine ederler.

    10)Exp'e yatıran ... (noktaları doldurmak size kalmış): En sevimsiz tiplerden biridir. Emeğiyle kasan insanların slotuna Quest DM TW felan çekerler.Ya da mage açıp sizi golemlere yatırır. Bunların yaşaması insanlık ayıbıdır.

    11)Hızlı Trenciler: STEAMKO'nun açılmasıyla arttılar.8 tane çar açıp birlik içinde hareket ederler.GM'yle taşak geçerler.

    12)Kasılırken kutuda 1 coins bile bırakmayan cimriler: Bu babyler yaratık kesmekten çok kutu toplarlar. Otomatik kutu toplayan pet görevi görürler.

    13)K0xperları SS aldım deyip almayanlar: Bunu yapmayan yoktur.K0xperı uzaklaştırmak için söylenir.Ama report etmeye üşenildiği için gerçekleştirilmez.

    14)Devamlı SW isteyenler: Asasların düşmanıdır

    15)Bekle yan charla geliyorumcular(Gelmedi): VS'de kesilince sözde 83/5 çarını getireceğini söylerler.

    16)Item yapınca herkesi VS'ye çağıranlar: Bunların eline 8 Shard vermeyin.Bu itemi alınca tüm moradonu doğramaya çalışırlar.GM'ye vs teklifi ettikleri haberi de doğrudur.

    17)Twitch'ten canlı yayın yapanlar: Son yıllarda çıktı bunlarda. Knight oynayıp donate atın derler. Gelen donatelerle çar dizmeye çalışırlar.

    18)Pelerinciler: Her ne kadar eskide kalsada özlenen tiplerdir. Hangimiz sırf pelerin takabilmek için klana girmedik ki amk.
    ···
   tümünü göster