/i/Devlet

  1. 26.
    +3 -3
    israil yandaşıyım ve gururla söylüyorum. O huur çocuğu Filistinlilere bize 1 kere bile yardım etmemişken, israil bize hem askeri hem ekonomik alanda yardımlarda bulunmuştur.

    1. Eskimiş tank, uçak, gemi vb. Gibi araçları yenilediler.
    2. israil kurulduğundan beri ekonomik antlaşmalarımız devam etmektedir.
    3. israil ermeni soykırımını kabul etmemiş bir ülkedir. Ama sizin o çok sevdiğiniz araplar anında kabul etmiştir.
    4. Türkiye, israil'i tanıyan ilk müslüman devlettir.

    ister beğenin ister beğenmeyin, Tayip iktidara gelip ilişkilerimizin içine etmeden önce israil en yakın müttfiğimizdi.

    Şimdi birkaç embesil diyecek orda masumları öldürüyo israil diye, bunlar tarih bilgisi olmayan insanlardır. Eee pekekent sen tüm müslüman ülkelerle bir olup adama saldırırken, ülkesini işgal edip tüm yahudileri öldürüldü yi planlarken iyi! Ama savaşı kaybedince, herşey tersine dönünce vay efendim "israil bizi katlediyo". Lütfen şu AKP yalanlarına kanmayın.

    Bu arada mavi marmara olayında olan şey, adam kendi düşmanına yardım edeni engelledi yaqpcwk birşey yok. Evet can kayıpları verildi bu kötü bişey ama milliyetçi kafadan çıkıp objektif bir düşünceyle baktığımızda yaptıkları gayet anlaşılabilir bir hareket.
    ···
    1. 1.
      0
      Ulan gibik ermeni soykırımını kabul etmemelerinin nedeni en büyük soykırım bize yapıldı imajı vermek için be huur çocuğu senin orda insanın öldürülüyor hala işin objektifliğindesin ve bu durumu normal bir şeymiş gibi anlatıyorsun senin cibilliyetini gibeyim çıktığın deliğe atom bombası atayım
      ···
    2. 2.
      0
      Tama kardeş, gereksiz ağlamalarına devam et, bizde yakın tarihimizdeki en iyi müttefiğimizle düşman kalalım.
      ···
   tümünü göster