/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    hepimiz GoT, Vikings gibi diziler izlemiş, Skyrim , Mount and Blade gibi oyunlar oynamışızdır beyler. Dikkat ettiyseniz bu dıbına koduğumun eserlerinde kuzeyliler hep sert, üstün ve haklı taraf oluyorlar amk.
    Örnek verecek olursak GoT dizisinde Starkların ne kadar taşşaklı (gerçi sonra büzdüler o taşşağı) bir aile olduğunu bilirsiniz. Erkekleri deseniz alayı iyi savaşçı, gururlu oluyorlar (o iki veledi bunların dışında tutarım.). Liselilerin Sansa Stark'a kaç posta attığını da bir onlar bir de Varys bilir amk.
    Ragnar Lothbrok ve Lagertha hakkında yazıp güneyli kardeşlerimin özgüvenlerini kırmak istemiyorum...
    Peki ya oyunlarda ?
    Mount Blade oyununu bilirseniz Kuzeyde Nordlar vardır. Savaşçıları çok iyidir ve haliyle oyunda bir savaş oyunu olduğu için oyundaki üstün millet onlardır.
    Oyunda güneye gider iseniz Sarranaidler ile karşılaşırsınız. Bu şerefsizlerin Sultan Hakim adında yannan kafalı bir yöneticileri vardır ve festival düzenlemekten başka bir gib bilmez. Savaşçıları da Memlük olmadıktan sonra eylemde poşuyla gezen kürdlerden farkları yoktur.

    HANGi eserde güneyliler diğerlerinden daha üstün oldu ulan? Benim dengim Sarranaid arabı veya zütçü Oberyn mi? Güzide akdenizimizde mandalina yemekten başka bir şey yapmadık diye mi kuzeylileri bizden üstün buldunuz ha? Şerefsizler!
    ···
   tümünü göster