/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +94 -36
    nokta

    nasil koydum ama ?

    size sadece 5 madde veriyorum

    madde 1 : kizlik zari diye bildiginiz sey kizlarin kucuk cocukken rahmine iseyip mikrop kapmasini engellemek icin vardir. kim gibilmis kim gibilmemis anlasilsin diye degil

    madde 2 : kiz bakire olmasa bile diktirmis ya da adet gunu senle gibisip seni bakireyim diye kekleyebilir

    madde 3 : kiz bakiredir ama oral , anal , cimcif (bu da nasil bir terimse amk ) yapmistir. bu kiz bakire ama temiz mi sizce?

    madde 4 : kiz evlenene kadar duygularini bastirip bekaretini korumus olabilir. ama senle evlendikten sonra butun o bastirilmis gibisken duygularin patlamasiyla manava, kasaba, tesisatciya ve hatta marangoza bile verebilir. artik zari da yok nasil anliycan ki ?

    madde 5 : eskiden evlenme cagi 13-18 (kizlar icin) arasiydi. e bu yasa kadar da insanin bakire kalmasi normaldi . ama simdi kizlar 25 inden sonra evleniyor. bu yasa kadar da bakire kalmis olmasi anormal bir durum. yani dusunsenize 95 model araba ama daha 50.000 km yol yapmis yaziyor. sizce de icindeki parcayla oynanmamis midir ?

    son olarak : ulkede evlilik yasi dusurulmesi cok zor . ben sahsen 20 yasimda 18 yasinda bir kizla evlenmis olmayi isterdim ama boyle bir durum artik cok zor oldugu icin bence kizi karakterine gore secin

    not : izmirli degilim
    ···
   tümünü göster