/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +26 -2

    PANPA BAK ANLATIYORUM


    Oralara o reklamları veren işbankası değil. Ben de reklam işleri içerisindeyim.

    Firmalar reklam şirketleri ile anlaşıyor. O şirketler belirli sitelere aldığı reklamları satıyor. Mesela iş bankası bi şirkete rekldıbını verir. O da bi internet sitesine satar.

    Yani iş bankası parayı veriyor. O şirket de reklamı siteye satarak o paradan pay veriyor.

    işin CHP ile falan da alakası yok. Hiçbir siyasi partiyi de olaya karıştıp olay çıkarma panpam. Burada suçlu olan reklam şirketleridir.

    Edit: @1 açıklama yaptı.
    Vay huur çocukları...
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      bahsi geçen firma mahallenizdeki dönerci olsa kabul edilebiilr. ama koskoca işbankası. senin mahalledeki adamdan çok reklamcısı var bu adamların. bi bomba patlasın kötü etkilenmeyelim diye reklamlarını kaldırır bu adamlar o kadar hassaslardır. ama hangi sitede reklamları çıkıyorsa kontrol etmek onları sorumluluğu. hangi reklam firması onları kandırıyorsa bulup orayla ilişkilerini kesecekler. amacımız durumu adamlara bildirmek.

      link.tl zaten örgütün bir parçası. panpa. kendilerini gizliyor. ulaşıp durumu anlamaya çalıştım. sonradan baktım ki bütün geliri ferre işlerinden geliyor.

      ayrıca yasadışı bahis sitesi ile aynı sayfada reklam verdiklerini işbankası bile reklam departmanının tamdıbını kovar. buradan uyarıyoruz işte.

      ferre ifşa örgütünü de çökertmeye çalışıyoruz bi yandan.
      ···
      1. 1.
        0
        Oha. Vay huur çocukları...
        ···
    2. 2.
      0
      @1 panpa kusura bakma da cok malsın amk
      ···
    3. 3.
      0
      Hala ne diyo mal
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster