/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    2 büfeye sorduktan sonra. Sokağın girişine vardığımda saat 3 ü biraz geçiyodu. Sokağın yukarısına yürümeye başladım. Avare avare şeker apartmanını ararken taksicinin sesiyle arkamı döndüm. Taksici nereyi aradığımı sordu. Şeker apartmanı dediğimde sigaradan sararmış bıyıkları arasından gülümsemeye başladı. Noluyoruz aq die düşünürken aradığın yer şurası die eliyle gösterdiği binaya girdim. Daire ta 5 inci kattaydı. Kapı tam kapalı değildi. Usulca içeri adımımı attım salonda benden başka benim yaşlarımda iki genç oturuyodu. Yoksa bu kadın azgınlığını doyurmak adına 2 kişi daha mı çağırmıştı. Bu sorularla boğuşurken. Telefonda konuştuğum kadın geldi, yeşil gözlü sarı saçlı kısaca süperdi.
    -meraba ben defne
    - meraba ben elmasız. Telefonda sizinle konuştuk değilmi
    - evet
    - tamam o halde nası yapalım dedim. Beni bi odaya soktu. Odada ütü masına benzer bi masaj yatağı duruyodu. işte on herşey daha berraklaştı. Köşeli jetonum düşmüştü.
    -defne: heycanlı mısın
    - ahah bi yanlışlık oldu sanırım burası masaj salonu mu
    - defne:heralde şekerim sen ne sandın?
    -mutlu sonlu olanlardan mı
    -defne : e, evet
    - anladım. Bende jigoloyum aynı sektördeyiz hani ehehe
    -defne:...
    - fiyat ne kadardı?
    -defne: 150
    -anladım bi ara uğrarım iyi günler diyerek attım kendimi dışarı. Nası bu kadar salak olabildim. Die düşünüyordum. Sonradan öğrendim meğer o sitede dolandırıcı sitesiymiş. Bizim yavşak emirde sürekli oraya para yığıyomuş. Ordaki adminler kız taklidi yapıp konuşuyomuş bununla. Nerden bulduysa bi fahişe numarası yedirmiş bana kodumun oçu. Bu da böyle bi anımdır. Kimse okumadı ama biri görür ibret alır belki. Bunlar hep yalan dolan mk. Ama kolejdeki o sokağı aklıma kazıdım chekpoint olarak, 2 sene geçti hala gidemedim. Son aq
    ···
   tümünü göster