/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -2
    Sizin gerçekleri görmeniz için daha kaç çocugun, ana babanın ölmesi gerekecek?
    Sizin gerçekleri görmeniz için daha kaç vatan evladı şehit olması gerekecek?
    Sizin gerçekleri görmeniz için ülkenin her köşesinde daha kaç bomba patlayacak?

    Tayyip iktidara geldiğinden beri ülkenin geliştiğini, uluslararası siyasette söz hakkı kazandığını, diğer ülkelere rest çekecek duruma geldiğini daha hangi yüzle söyleyeceksiniz?

    Tayyip in bütün ülke memurlarını kendi adamlarından seçtiğini, kendini padişah yaptığını , o başa geldiğinden beri ülkenin tak yoluna sürüklendiğini, tl nin dolar karşısında değer kaybettiğini, israil ve Rusaydan özür dileyip ülkenin adının kirletildiğini, çözüm süreci saçmalığıyla ülkenin içini dışını bomba yuvasına çevrildiğini, Pkk ya dokunmayın diye valilere emir gönderildiğini, MiT tırlarıyla Daeş e yardım edildiğini, ülkenin dörtbir yanında bombaların patlayıp masum insanların öldüğünü ve tüm bunların sorumlusunun dexer olduğunu ne zaman göreceksiniz?

    Ülkenin halini güllük gülistanlık sanmayı kesin artık. Ülkenin ne kadar kötü durumda olduğunu ve iktidar olarak bunun sebebinin dexer ve yardakçıları olduğunu anlayın artık. istanbulun göbeğinde bomba patlatılmasını bile engelleyemeyen yada engellemeyen bi iktidar ne kadar masum olabilir?

    Uyanın artık!

    Kendi doğrularınızı bir kenara bırakıp olaylara objektif bi şekilde yaklaşmaya çalışın.

    Daha diyecek sözüm kalmadı.
    Hadi eyvallah.
    ···
   tümünü göster