/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -1
    Gerçek hayatta da panpa efendi saf insanlar kaybeder. bin ve ikili oynayan insanlar ise genel olarak kazanır. Siyasette de biraz bin olmak lazım amk Devlet Bahçeli de siyasette efendi bir adam olduğu için kazanamıyor bence.
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Kardesim dibine kadar sana katiliyorum, yillardir ocaklardayim bende oyum herzaman MHPye ancak dexer'n yaptigi yanlis, yiyemeyecegi yarragin altina yatmakti. Bak sen seklini koy, sinirlarini ciz biz gerekirse destekleriz seni, kendi icimizde elestiririz tabiiki hakkim bu benim ama disariya yedirmeyiz savunuruz. Ama once gider yapip sonra r yaparsan o zaman gibinti
      ···
    2. 2.
      0
      yahu avrupa dagilacakmis avrupa yarragi yiyecekmis. yuz seneyi bulmadan bu ulke kac kere ic savasin esigine geldi, askeri darbeler, menderes gibi erdogan gibi diktatorlerin altinda inledi dagilmadi, ingiltere ab den cikti diye avrupa yarragi yiyip dagilacak oyle mi. lan abden once bu adamlar acindan mi oluyodu. ossurugu yeter lan onlarin. diyelim dagildi, putin zaten mal amk, ya dexer sen bana bi mektup yazdin onun hatrina ben yiyemedim al sen ye mi diyecek?
      ···
   tümünü göster