/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Beyler bu zamana kadar sayisiz gibertme ziyaret troll ne tak varsa yaptik. Dunyaya bile sesimizi duyurduk. Simdi de halkimizin aklini basina almasi icin bir farkindalik olusturalim diyorum. Bircogumuz akpartinin ulkeyi dogru yonetmedigini dusunuyor fakat bunun icin ne yapiyoruz. Evet biz belki bunun farkindayiz fakat ulkede cahil insan cok. Bu yuzden bu cahilligi ortadan kaldirmak insanlara gercekleri gostermek adina artik birseyler yapmaliyiz. Her turlu olaydan alnimizin akiyla ciktik bunu mu basaramayacagiz?

    Peki neler yapabiliriz. Amacimiz insanlara dogruyu yanlisi gostermek. Medyayi orgutleyerek cok genis capli bir siyaset programi olusturmaya zorlayabiliriz. Dusunsenize akpartinin chpnin mhpnin ve diger partilerin en ust duzey yoneticileri programa cikip bu zamana kadar olup biten butun yanlislari tartisiyor. Insanlarin aklindaki butun soru isaretleri kalkar butun dosyalar gozler onune serilir. Dogru yanlis gun yuzune cikar.

    Eger sizin daha guzel bir fikriniz varsa yazin onun uzerinden yuruyelim.

    Artik ulkeyi saldim cayira misali basibos birakmayalim. Elimiziden geleni sonuna kadar gerceklestirelim beyler. Akpli chpli mhpli ne olursaniz olun. Gercekler gun yuzune ciksin artik. Zaten korkacak birseyi olmayan er meydaninda kendini gosterir.

    Not: okusanizda okumasanizda ulkenin gelecegi icin bir sukuda siz atin. Sizden tek ricam bu konunun herzaman ustte kalmasi herkesin gormesidir.

    Ozet: bu onemli adim icin sende bir suku ver.
    ···
   tümünü göster