/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +156 -17
    Bu zamanın efsaneleri:
    Leyla mecnun - kardes payi - behzat c. - isler gucler vs.

    Efsaneler:

    1- Yedi Numara : Köy insanıyla şehir insanının aynı evde kalmasını konu alan hem komik hem yeri geldiginde duygulandırıcı hemde toplulukların ayrılmaması gerektigini gösteren dizi fakat bizimkiler hala ıyyy köylümü .s .s de kalmış...

    2- Bizimkiler: Bir mahallenin sıcaklıgı başka kelimede demiyorum...

    3:Hayat Bilgisi : Liselileri ilk defa sevdigimiz dizi

    4:Cennet mahallesi : Ferhatlar ve küpekler giremez capsindeki dizi ve romanların ne kadar eglenceli ve şopar havasında oldukları hayatlarını anlatan komediye bol yer veren dizi

    5:Çocuklar Duymasın: Efsanedir ya dizi bir aile ve arkadaşları çevresinde geçsede süperdir...

    6:Ayrılsakda Beraberiz : Yırttık abicim yırttık desem bilirsiniz zaten ...

    7:Çiçek taksi : Birbirinden farklı ve eglenceli taksicilerin maceraları bilmeyen yok amk

    8:Süper Baba: Dizi hayatın zorluklarını gögüsleyen fikonun ve çocuklarının hayatıyla ilgiliydi galiba tam hatırlamıyorum ben ama hatırladıgım kadarıyla böyleydi.

    9:Arka Sokaklar: Başlangıcı milattan önce 1000 li yıllara kadar dayanır sonu hala gelmemiştir...

    10:AVRUPA YAKASI!1!!!

    11:Kaygisizlar: Kuntekin adli kabadayinin 3 karisi ve 40 cocuguyla gecen efsane dizi

    12:Deli Yurek : Devlet ve Mafya iliskileri arasinda adaleti esas almis yusuf isimli karakteri konu alan dizi peder cok izliyordu arada bizde izlerdik anladigim kadariyla konusu buydu ama baya tutulmustu efsanedir.

    13:Ezel: Ömer siradan hayati olan biriydi her sey normal gidiyorken sonra bir kiz sevdi ve onunla evlenmrk istiyordu fakat birdenbire kendi cinayetten hapishanede buldu . kendisine bir oyun oynandigindan ve isin icinde sevdigi kiz , en yakin arkadasi ve abiside bir sekilde bu isin icindeydi fakat cozume ulasamiyordu ta ki Gazcı ramiz dayı omere yardim edene dek omerin yada ezel galiba ezel hapishanede aldigi isimdi neyse tek istedigi 10 yil hapisin intikamini almak.

    14:Kurtlar Vadisi:Tam izlemedigim için çok bir şey diyemeyecegim...

    Edit:Ekmek Teknesi:Mahalle esnaflarinin birbirleriyle iliskilerini ve dostluklarini anlatan herkesin ayri bir hikayesi olan herkesin neredeyse basrol oldugu bir dizi benim favorim kirliydi .d

    Sizden Gelenler:

    15:Kurt Kapani (konusunu tam ozetleyemedim direk yazıcam): Falçata Kemal, sokaklarda büyümüş kimsesiz, bol espirili, oto teyp hırsızlığı yapan biridir. Ve Serdar’ın can dostu, kardeşi yanından hiç ayırmadığı arkadaşı olur. Tek tek okul arkadaşlarını ziyaret eden Serdar, önce Kuzu ismail adlı bir kabadayıyı yola getirir. Falçata Kemal de Kuzu ismail’in adam edilmesinde Serdar’a çok yardımcı olmuştur. Serdar ve Falçata Kemal şimdi kirli çıkar ilişkilerinin içinde kendi insani değerleriyle mücadele eden bir kurt kapanıdır. Kader, Serdar’la Falçata Kemal’i artık bir araya getirmiştir.

    16:Yedi Tepe Istanbul (bununda konu guzelmis) : Kocası iflas ettikten sonra kızı ile dar gelirlilerin yaşadığı bir semtte ev tutan bir kadının alışık olmadığı çevrede yaşadıkları konu ediliyor

    17:Sıcak Saatler:Sedat yalçın cesur bir gazeticidir zorlu ve esrarengiz olaylardan cekinmez yaninda Remzi Baba, Cehennem Cevdet, Rıfat Hazal, Komiser Doğan, gazeteci Coşkun , Ayşe ve buketide kendiyle beraber sürükler .

    18:Kuzenlerim: Farklı yerlerde büyümüş ve yetişmiş üç kuzen (Ece, Şeref, Çiğdem) istanbul'da aynı evde yaşamak zorunda kalırlar. Ece güzel ve akıllı, Şeref saf ve alıngan, Çiğdem ise aksi ve sivri dillidir. Bu farklılıklardan komik olaylar doğacaktır. Ece ve Şeref'in üniversitesi, Çiğdem'in de işi vardır

    19:Acı Hayat: Kaynakci mehmet ve manikurcu nermin para yuzunden evlenemeyen agiblardir. Bir gun manikurcu nermin zengin bit malikaneyee manikure gider ve evin zengin playboyu ender kardesiyle iddia uzerine nerminin hayatini turlu planlarla zora sokarak ona yaklasir fakat nermin aski mehmetden uzaklastigini farketmez ve mehmetin tek amaci zengin playboy enderden daha zengin olmak.

    20:Saklambaç(benden buda izleyen bilir heyecandan kalpkrizi gecirirdim .d ) : Zengin bir ailenin yaşadığı konağa hizmetçi olarak gelen Fidan (Sibel Can) ile 3 çocuğunun yaşadığı komik olayları konu almaktadır. Fidan eşi tarafından terk edilmiş, çocukları ile tek başına kalmıştır. Evinden de atılmıştır ancak komşusu ona bir yatılı bir iş bulur. Hizmetçilik yapacaktır fakat ev sahibinin çocuklara tahammülü yoktur. Bu lüks evde, patronunun huysuz ve hizmetçilerden nefret eden annesi (Yıldız Kenter) ile evin kahyalığını ve şoförlüğünü yapan Satılmış (Tuncer Salman) da yaşamaktadır. Fidan çocuklarını herkesten saklar ve kimseye çaktırmadan eve yerleştirir. Huysuz anneyle kendi yöntemleriyle uğraşmaya başlar ama sorunlar sadece bununla sınırlı değildir. Evin sahibi Coşkun Bey’e (Talat Bulut) aşık olan komşusu Okşan Hanım (Türkan Kılıç) için Fidan hep bir hedeftir. Maceranın hiç ekgib olmadığı bu evde, Fidan’ın sırrı çok uzun süre saklı kalamaz. Fidan ile bekar olan Coşkun Bey arasında bir yakınlaşma olur.

    Edit:Başlıgı temize çektim silik veya çaylak sebebiyse verin milletin zütü çenesi açıldı...

    Edit2:Kusura bakmayin yogunluktan ne tlfn ne pc gecemiyorum artik eklemeyediklerim kusura bakmasin gene gidiyoruz haydi allaha emanetsiniz hepiniz.
    ···
   tümünü göster