/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -1
    Evet beyler ben kendi halinde bir su sebiliyim ve her şeyden önce erkeğim bunu bi netleştirelim.

    Geçen yine mağazada bizimkilerle takılıyoruz bi kadın geldi ve oradaki satıcıyla konuşmaya başladı. Dedim ne alcak lan acaba bizden birini almasın da ne tak yerse yesin. Sonra satıcıyla bu kadın geldiler yanıma, satıcı adam kadına anlatmaya başladı benim özelliklerimi falan işte o zaman sıçtığımı anladım. Adamla kadın el sıkışırken bizimkilerle helalleştim. Ne olurdu yani o huur çocuğu buzdolabı Mahmut'u falan alsaydı. Her neyse sonra kadın bastı gitti. Bu satıcı eleman geldi aldı beni şöyle bi sarıp baloncuklu naylona başka adamlara verdi. Onlarda beni kamyona yükleyip o kadının evine yolladılar.

    Tam geldik eve beni taşıyan adam içeri koydu falan gitti sonra. Gördüm ki o kadının bir de ruh hastası oğlu var Selin nasılsın falan diyo bana. Çocuk buram buram testesteron kokuyor beyler anlatamam. Bu pekekent habire bana Selin diye hitap ediyo konuşmaya çalışıyo falan.

    Sonra bi gün bu züt beni odasına zütürdü beni bi korku aldı o an çünkü bu abazanın bana neler yapabileceğini tahmin edebiliyordum. Ve sonra korktuğum başıma geldi. Bu amcık yavaş yavaş soyundu çıkardı haşmetliyi taşan sular aksın diye konan deliklere sokuyo çıkarıyo sokuyo çıkarıyo bi yandan da bağırıyo "Selin harikasın aşkım" diye. Tam o anda annesi duydu heralde daldı odaya, oğlum napıyosun diye ağlamaya başladı. Kadın haklı amk benim oğlum mikrodalga fırın gibse bende böyle hissederdim heralde.

    işte en sonunda bu kadın aradı mağazayı iade için oğlu da bağırıyo Selin'i benden alma anne diye. Beni alcak adam kapıya geldi, bana şöyle bi baktı ve dedi ki "Bu ürün hasar görmüş ne yazık ki bunu iade alamayız." Kadın yalvardı yakardı ne olur alın diye. Adam da aldı beni indik aşağıya kamyona koydu beni yolda biriyle muhabbet ediyo şimdi. O şizofrenin Seliiiin diye bağırdığını hala duyuyorum. Yola çıkıyoruz şimdi bu adam beni bi ikinci elciye falan satacak heralde.

    Beni almak isteyen panpalarım ulaşsın, efsane su soğuturum şu sıcak yaz gününde işinize yararım.
    ···
   tümünü göster